Inbakeren met Puckababy

Sommige pasgeboren baby’s maaien onrustig met hun armpjes, waardoor ze zichzelf uit de slaap houden. Hiervoor bestaat een eenvoudige oplossing: inbakeren met een Puckababy inbakerdoek. Inbakeren met een Puckababy inbakerdoek of inbakerzakje kan op een veilige manier. Het gebruik van een Puckababy inbakerdoek is eenvoudig, waardoor de kans op foutief inbakeren heel klein is. Verder is je kindje in een Puckababy inbakerdoek minder strak in gebakerd. Het heeft hierdoor meer bewegingsruimte.

Lees meer...

Inbakeren met Puckababy Piep

Het inbakerslaapzakje Puckababy Original Piep is bedoeld voor de eerste periode na de geboorte. Meestal kan je kindje dit inbakerslaapzakje gebruiken totdat het ongeveer drie maanden oud is. Het Puckababy inbakerslaapzakje geeft je kindje een geborgen gevoel. Tegelijkertijd zit het slaapzakje niet te strak en wordt de warme goed afgevoerd.

Inbakeren met Puckababy Mini

De Puckababy Original Mini is de opvolger van de Puckababy Original Piep. Je gebruikt dit inbakerslaapzakje van drie tot zes maanden. Onderaan het slaapzakje, onder de plaats waar de voetjes van je kindjes zitten, kun je het slaapzakje met een lintje dichtbinden zodat het op maat is voor je kindje. Het hesje binnenin de Puckababy Mini houdt je kindje veilig op de plaats. Je legt je baby in het hesje en sluit de buitenzak met behulp van een rits. Wil je het inbakeren afbouwen, dan kun je zorgen voor armsgaten door de ritsjes aan de zijkant open te maken. Een Puckababy inbakerdoek of inbakerslaapzakje is online te bestellen via Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie en een snelle levering. Zijn jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen, dan doen wij de bestelde artikelen meestal diezelfde avond nog op de post. Jij krijgt deze dan de volgende dag thuisgestuurd. Dit is alleen mogelijk als de bestelde artikelen bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Puckababy The Original Mini 3-6 Mnd

  Met deze Puckababy The Original Mini 3-6 Mnd stimuleer je een gezond slaap- en voedingsritme bij je kindje. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 3-6 maanden en biedt een veilig en geborgen gevoel.
  49,95
 • Quick view

  Puckababy The Original Piep 0-3 Mnd

  Met deze Puckababy The Original Piep 0-3 Mnd stimuleer je een gezond slaap- en voedingsritme bij je kindje. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 0-3 maanden en biedt een veilig en geborgen gevoel.
 • Quick view

  Puckababy The Original Mini 3-6 Mnd Teddy Moscow

  Met deze Puckababy The Original Mini 3-6 Mnd Teddy Moscow stimuleer je een gezond slaap- en voedingsritme bij je kindje. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 3-6 maanden en biedt een veilig gevoel.

  59,95

  49,95

3 Resultaten