NUK afwasmiddel voor fopspenen en flessen

NUK afwasmiddel is ideaal voor het schoonmaken van spulletjes voor je kindje, zoals fopspenen en flessen. In NUK afwasmiddel voor fopspenen en flessen zitten alleen natuurlijke ingrediënten, zonder geur- en kleurstoffen. Dit middel is dus heel geschikt voor spulletjes die je kindje gebruikt.

Lees meer...

Dagelijks NUK afwasmiddel voor de flessen van je baby

Een fopspeen en flessen gebruikt je kindje waarschijnlijk elke dag. Het is goed voor de hygiëne om de flessen van je baby regelmatig af te wassen. NUK afwasmiddel is ook bedoeld voor dagelijks gebruik. Het is fijn om te weten dat er na het afwassen met NUK afwasmiddel voor flessen van een baby geen stoffen aan de flessen kunnen zitten waar je kindje allergisch op kan reageren.

Over NUK

Het merk NUK is 60 jaar geleden ontstaan toen een orthodontist en een tandheelkundige chirurg een ‘natuurlijke en fysiologische’ speen hadden ontworpen. Deze allereerste NUK speen was ontworpen met de natuur als voorbeeld. De speen is gemaakt naar het model van de moederborst en past ook perfect aan de mondholte van de baby. Zo’n speen is ook heel fijn voor moeders die hun kind de borst geven en daarnaast ook regelmatig hun kind de fles willen geven. Verder heeft NUK ook speciale spenen gemaakt voor te vroeg geboren baby’s en voor baby’s met een aangeboren afwijking. Naast NUK afwasmiddel verkopen wij ook NUK flesspenen en andere NUK producten. Het is zeker de moeite waard om eens ons complete NUK assortiment te bekijken! NUK spenen afwasmiddel en andere NUK producten bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis. Ontvangen wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur, dan bezorgen wij het NUK spenen afwasmiddel morgen al bij je thuis. Voorwaarde is wel dat bestelde product bij ons op voorraad is.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    NUK Afwasmiddel Flessen & Spenen

    Maak de flesjes, speentjes en dergelijke schoon met NUK afwasmiddel. Dit afwasmiddel is gemaakt van natuurlijke grondstoffen wat beter is voor je kindje. Lost restanten eenvoudig op.
    6,99
1 Resultaten