Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Babykamers

Babykamer Job

Babykamer Job is gemaakt in een mooie, vintage stijl. Het mooi afgewerkte hout in visgraatmotief in combinatie met de zwarte kleur, maakt babykamer Job heel speciaal. Verder bieden de kast en de commode van babykamer Job veel opbergruimte. Aan de deuren en laden van de meubels zit softclose geleiding. Dit maakt geruisloos openen en sluiten mogelijk.

Lees meer...

De vintage look van babykamer Job

Ben je op zoek naar een unieke babykamer in vintage look, dan is babykamer Job een echte aanrader. De vintage uitstraling is onder meer te zien aan het hout. Dit is gefineerd en verwerkt in een stijlvol visgraatmotief. Dit maakt babykamer Job extra bijzonder.

Het voordeel van een complete babykamer Job

Veel babykamers op deze pagina zijn complete babykamers. Dit betekent dat je een volledig set kunt kopen met een commode en een ledikant. Bij sommige complete babykamers zit ook een kledingkast inbegrepen. Het is een aanrader om direct een volledige Bopita Job babykamer aan te schaffen. Je hoeft dan niet meer over babykamermeubels na te denken, want je hebt meteen alle benodigde meubels compleet. Bovendien vormen de meubels mooi één geheel. Een complete Bopita Job babykamer is online te bestellen via onze webshop. Bij je aankoop profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen de bestelde meubels zo snel mogelijk bij je thuis. Na het ontvangen van jouw online order nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het afspreken van een bezorgmoment. In veel gevallen is het mogelijk om de meubels niet alleen te zorgen, maar ook te laten monteren door onze vakbekwame monteurs. Voor de montage vragen wij een geringe vergoeding.

Lees minder...
  • Bopita Job Babykamer Vintage Honey
    968,- Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader