CottonBaby Hoeslakens & Moltons

 

Op deze pagina vind je alle hoeslakens & moltons uit onze CottonBaby collectie. Door het gebruik van een molton gaat je matras langer mee en beschermt het tegen vocht en vervuiling. Daarom adviseren wij altijd om deze bij je matras te kopen. Een hoeslaken gaat over de molton heen. Er zit vast een hoeslaken en molton tussen die goed past bij jou en je kindje.

Lees meer...

 

Unieke CottonBaby Hoeslakens

CottonBaby heeft een ruim aanbod aan keuze in hoeslakens, in veel verschillende vrolijke kleuren en speelse patronen. De hoeslakens van CottonBaby zijn lekker zacht en liggen zo comfortabel voor je kindje. Alle CottonBaby hoeslakens zijn gemaakt van hoogwaardig 100% katoen, en gaan lang mee.

 

Over CottonBaby

CottonBaby produceert al bijna 20 jaar beddengoed. Het beddengoed van CottonBaby komt met vrolijke patronen en kleurtjes, zoals sterren, stippen, kroontjes of ruitjes. Het CottonBaby beddengoed is er in verschillende maten en is allemaal gemaakt van 100% katoen. Het CottonBaby beddengoed is te combineren met andere babykamer accessoires. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekend dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Cottonbaby Ajour Hoeslaken

  Het Cottonbaby Ajour Hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Gemaakt van 100% katoen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over elastiek en ingenomen hoeken.
  19,95
 • Quick view

  Cottonbaby Palma Hoeslaken

  Het Cottonbaby Palma Hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in de wieg of ledikant ligt. Gemaakt van 100% katoen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over elastiek en ingenomen hoeken.
  18,95
 • Quick view

  Cottonbaby Triangel Hoeslaken

  Het Cottonbaby Triangel Hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in de wieg ligt. Gemaakt van 100% katoen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over elastiek en ingenomen hoeken.
  18,95
 • Quick view

  CottonBaby Chambray Hoeslaken Lichtblauw 40 x 80 cm

  Dit hoeslaken van CottonBaby is geschikt is voor een wiegmatras. Dit hoeslaken is voorzien van elastiek en heeft ingenomen hoeken.
  18,95
 • Quick view

  Cottonbaby Hoeslaken Uni Rood 60 x 120 cm

  Katoenen hoeslaken met elastiek en ingenomen hoeken, zodat het laken perfect om het matras sluit.
  28,95
5 Resultaten