Draagzakken en draagdoeken

 

In een draagzak of draagdoek heb je je kindje altijd dicht bij je. Kinderen hebben er behoefte aan om gedragen te worden. Met een comfortabele draagzak of draagdoek voldoe je aan deze 'huidhonger'. Bovendien is het dragen van je kindje heel praktisch: je hebt je handen vrij voor andere dingen. Ideaal in een drukke winkelstraat waar weinig ruimte is voor een kinderwagen of wanneer je meerdere kinderen in huis rond hebt lopen. Ontdek ook hoe fijn dragen is; zowel voor jou als je kindje!

 

Op zoek naar accessoires voor draagzakken of draagdoeken? Shop accessoires...

 

1 Resultaten
  • Quick view Najell Omni Draagzak

    Najell Omni Draagzak

    Uit voorraad leverbaar
    159,-
1 Resultaten

Najell draagzak

 

Najell draagzakken zijn zo ontworpen dat je je kindje hierin comfortabel kunt dragen. Comfortabel voor jou én comfortabel voor je kindje! Een win-win situatie dus. Voor je kindje is het prettig om zo dicht bij je te zijn en voor jou is het ideaal dat je je handen vrij hebt wanneer je je kindje draagt in een Najell draagzak.

 

Flexibel op pad met je kindje

Met een Najell draagzak kun je heel gemakkelijk met je kindje op pad. Je wordt tenslotte niet gehinderd door te krappe wandelpaden waar je kinderwagen niet tussendoor past of een ondergrond die veel te bobbelig is om fatsoenlijk met een buggy overheen te lopen. Met je kindje in een draagzak ben je heel flexibel en is geen avontuur te groot.

 

Shop jouw Najell draagzak online

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment Najell draagzakken. Je ziet in één oogopslag de beschikbare modellen en kleuren, zodat je snel kunt zien of er een draagzak voor jou tussen zit. Bestel je op een werkdag voor 20:00 uur en betaal je direct? Wanneer de draagzak op voorraad is wordt hij dezelfde dag nog verstuurd zodat je snel van je aankoop kunt genieten.