campingbed lief, campingbedje lief

Campingbedjes collectie

 

In een campingbedje kan je kindje overal heerlijk slapen. Op vakantie, wanneer je op visite gaat of thuis in de achtertuin.
Ook ideaal voor bij de oppas of opa en oma! Bekijk voor meer informatie onze productvideo's.

 

Op zoek naar een accessoire voor je campingbedje ? Shop accessoires...

 

1 Resultaten
  • Quick view Lief! Campingbedje

    Lief! Campingbedje

    Uit voorraad leverbaar

    109,-

    59,-

1 Resultaten

lief! campingbedje

 

Ben je op zoek naar een campingbedje en zoek je geen standaard uitvoering? Dan is een lief! campingbedje wellicht iets voor jou! De vrolijke campingbedjes van Lief! zijn praktisch in gebruik, van goede kwaliteit en worden geleverd inclusief een reistas. Dankzij de wieltjes neem je het lief! campingbedje gemakkelijk mee wanneer je op visite of op vakantie gaat.

 

Opvallend design

Alle producten van lief! zijn even vrolijk en opvallend. Ook het campingbedje van lief! is uitgevoerd in de stijl die het merk lief! uniek en zo populair maakt. Speels geplaatste figuurtjes in combinatie met vrolijke kleurtjes maken dat je kindje maar wat graag in dit campingbedje zal willen slapen. Afhankelijk van de kleurencombinatie die je kiest is het campingbedje geschikt voor een jongen, een meisje of voor beide.

 

Het kruipluik

De lief! campingbedjes zijn uitgevoerd met een kruipluik. Hierdoor kan je kindje zelf uit het bedje kruipen wanneer hij/zij groot genoeg en uitgeslapen is. Je kunt je kindje ook zelf in het bedje laten kruipen als het moet gaan slapen. Dat scheelt jou weer tillen! Voor de veiligheid van je kindje is het kruipluik van het lief! campingbedje alleen vanaf de buitenkant te openen.