Cottonbaby dekbed wieg

Net als veel andere Cottonbaby producten is een Cottonbaby dekbed voor een wieg vaak gemaakt van katoen. Tegenwoordig maakt Cottonbaby ook veel gebruik van bamboe. Zo zijn veel Cottonbaby wiegdekbedden van bamboe wafelstof, een soort badstof. Elk Cottonbaby wieg dekbed voelt heel comfortabel aan voor je kindje. Cottonbaby dekbedden zijn verkrijgbaar in mooie tinten die helemaal van deze tijd zijn. Kijk snel verder voor ons actuele aanbod!

Lees meer...

Meer functies van een Cottonbaby wieg dekbed

Je kunt het wieg dekbed van Cottonbaby natuurlijk ook in de kinderwagen gebruiken. Ook in de box of in de autostoel kun je je kindje heel goed warm houden met een Cottonbaby wieg dekbed. Is je kindje te groot geworden voor een wieg dekbed? Gebruik dit dekentje dan als decoratie in de woonkamer of slaapkamer. Je hangt het Cottonbaby wieg dekbed bijvoorbeeld als plaid over de bank of over het voeteinde van een bed.

Over Cottonbaby

Cottonbaby is een merk van beddengoed voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden. Het merk Cottonbaby bestaat sinds 1999. Cottonbaby maakt beddengoed voor je kindje in maar liefst vier verschillende maten. Naast beddengoed, bevat de collectie van Cottonbaby meestal ook andere babykameraccessoires van katoen. Denk bijvoorbeeld aan wieglakens, krabwantjes, en kruikenzakken, aankleedkussenhoezen en opbergmandjes. Het is een aanrader om bij jouw uitgekozen Cottonbaby wieg dekbed overtrek andere babykameraccessoires van Cottonbaby uit dezelfde collectie te kopen. Alle items passen dan mooi bij elkaar. Met Cottonbaby producten kun je gerust een hele babykamer aankleden! Zo maak je van de babykamer in no time een heel sfeervol plekje waar je graag wilt zijn. Bestel vandaag nog een mooi Cottonbaby dekbed voor een wieg online via onze webshop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij het bestelde baby dekbed zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt!

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Cottonbaby Wafel Gebreid Wiegdeken Bamboe 75 x 90 cm

  Met de Cottonbaby Wafel Gebreid Wiegdeken Bamboe 75 x 90 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen in zijn of haar bedje. De wiegdeken is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.
 • Quick view

  Cottonbaby Wafel Gebreid Wiegdeken Hydrofiel 75 x 90 cm

  Met de Cottonbaby Wafel Gebreid Wiegdeken Hydrofiel 75 x 90 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen in zijn of haar bedje. De wiegdeken is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.
  44,95
 • Quick view

  Cottonbaby Hydrofiel Wiegdeken Bamboe 75 x 90 cm

  Met de Cottonbaby Hydrofiel Wiegdeken Bamboe 75 x 90 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen in zijn of haar bedje. De wiegdeken is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.
  39,95
 • Quick view

  CottonBaby Wiegdeken Wafel

  Prachtige wiegdeken van het merk Cottonbaby wat gemaakt is van wafelstof.
  36,95
 • Quick view

  Cottonbaby Diamant Wafel Wiegdeken Gevoerd 75 x 90 cm

  Onder de Cottonbaby Diamant Wafel Wiegdeken Gevoerd 75 x 90 cm zal je kindje comfortabel liggen in de wieg, box of kinderwagen. De deken is gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een wafelstructuur.
  49,95
 • Quick view

  Cottonbaby Diamant Wafel Wiegdeken 75 x 90 cm

  Onder de Cottonbaby Diamant Wafel Wiegdeken 75 x 90 cm zal je kindje comfortabel liggen in de wieg, box of kinderwagen. De deken is gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een wafelstructuur.
  36,95
 • Quick view

  Cottonbaby Wiegdeken Gevoerd

  Met het Cottonbaby wiegdeken blijft je kind altijd op de juiste temperatuur. Geschikt voor in de wieg, box of op de bank.
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Bamboe Wiegdeken 75 x 90 cm

  Met de Cottonbaby Soft Bamboe Wiegdeken 75 x 90 cm zal je kindje veilig en comfortabel slapen in zijn of haar bedje. De wiegdeken is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en ook erg leuk als decoratie.
  39,95
8 Resultaten
Trustpilot