Goedkope babyfoon met camera van Babymoov

Ben je op zoek naar een goedkope babyfoon met camera? Kijk dan eens op deze pagina. Hier tref je goedkope babyfoons met camera van het kwalitatief goede merk Babymoov. De babyfoons zijn toegerust met allerlei functies en bieden je alles wat je nodig hebt om op afstand een oogje in het zeil te kunnen houden bij je kindje.

Lees meer...

Handige én goedkope Babymoov babyfoon met camera

De camera van een goedkope babyfoon van Babymoov heeft vaak nachtzicht en een zoomfunctie. Zo kun je je kindje op de beelden nóg beter zien. Vaak is een goedkope Babymoov babyfoon ook toegerust met een terugspreekfunctie. Moet je kindje huilen en is het onrustig, dan kun je het op afstand kalmerend toespreken. Het bereik van een goedkope Babymoov babyfoon is vaak maximaal 250 meter. Indien gewenst, kun je de babyfoon uitbreiden met extra camera’s. Wil je weten welke functies een goedkope babyfoon met camera van Babymoov nog meer heeft? Lees dan de uitgebreide productbeschrijving bij de desbetreffende babyfoon op deze pagina.

Over Babymoov

Babymoov is een innovatief, Engels merk van producten voor baby’s. Sinds 1997 is het de missie van het bedrijf Babymoov om het dagelijks leven van ouders nog gemakkelijker te maken. De vakkundig ontworpen items zijn gemaakt in samenwerking met ouders en professionals. Het is zeker de moeite waard om ook eens ons complete assortiment van Babymoov te bekijken! Jouw gewenste goedkope babyfoon met camera van Babymoov en eventuele andere producten van Babymoov zijn online te bestellen via Babypark.nl. Bij je aankoop profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Wij bezorgen de bestelde producten zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je hier meteen van kunt genieten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Babymoov Yoo See Babyfoon

    De Babymoov Yoo See Babyfoon heeft een duidelijk scherm met touchscreen en diverse handige opties zoals een terugspreekfunctie en auditieve en visuele meldingen zodat je weet wanneer je nodig heeft.
    124,90
1 Resultaten