Baby’s Only hoeslaken ledikant

Een Baby’s Only hoeslaken is onmisbaar voor het ledikant van je kindje. Een hoeslaken beschermt het matras en zorgt er ook voor dat het matras schoon blijft. Een Baby’s Only hoeslaken voor een ledikant is gemaakt van comfortabel materiaal dat prima bestand is tegen de wasmachine. Op deze pagina tref je ons complete assortiment Baby’s Only hoeslakens voor een ledikant aan!

Lees meer...

Een Baby’s Only ledikant hoeslaken in allerlei afmetingen

Een Baby’s Only ledikant hoeslaken is meestal verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Gangbare afmetingen zijn 60 x 120 cm en 70 x 140 cm. In de uitgebreide productbeschrijving bij elk Baby’s Only ledikant hoeslaken vind je de exacte afmetingen. In veel gevallen heb je de keus uit hoeslakens in meerdere tinten.

Over Baby’s Only

Baby’s Only is een leuk label van textielproducten voor de allerkleinsten. Aan het begin richtten de ontwerpers zich vooral op gebreide producten. Inmiddels is het assortiment enorm verbreed. Met Baby’s Only producten richt je gerust een hele babykamer in! Een nieuwe lijn van Baby’s Only is de ‘Pure lijn’. De artikelen die hiertoe behoren zijn op een maatschappelijke verantwoorde manier gemaakt van biologisch katoen. Deze artikelen voelen lekker zacht aan en zijn heel duurzaam. Bij deze artikelen kun je kiezen uit allerlei natuurlijke tinten, zoals caramel, mokka en old pink. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Baby’s Only voor al het moois van dit stijlvolle label! Baby’s Only hoeslakens voor een ledikant en andere artikelen van Baby’s Only zijn online te bestellen via onze webshop. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor een Baby’s Only hoeslaken voor een ledikant. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de bestelde artikelen zo snel mogelijk jouw kant op komen. Wij vinden het belangrijk dat je meteen van je aankoop kunt genieten! Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereiken, doen wij de artikelen meestal meteen op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Dit is alleen mogelijk als de artikelen bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Baby's Only Hoeslaken 60 x 120 cm

  Het stijlvolle Baby's Only Hoeslaken 60 x 120 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.

  Normale prijs: 22,95

  Special Price 16,07

 • Quick view

  Baby's Only Hoeslaken 70 x 140 cm

  Het stijlvolle Baby's Only Hoeslaken 70 x 140 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  24,95
2 Resultaten
Trustpilot