Meyco hoeslaken ledikant

Maak het bedje van je kindje complet met een Meyco hoeslaken voor een ledikant. Onze Meyco wieg hoeslakens en ledikant hoeslakens zijn verkrijgbaar in meerdere, eigentijdse kleuren. Prachtig zijn de stoere tinten als ‘zand’, ‘goud’ of ‘advocado’. Kijk op deze pagina wat de opties zijn! Het is een aanrader om een Meyco hoeslaken voor een ledikant te combineren met Meyco lakens en dekens die hier perfect bij passen.

Lees meer...

Jersey ledikant hoeslaken van Meyco

Veel Meyco hoeslakens zijn gemaakt van katoen, om precies te zijn: jersey. Een jersey ledikant hoeslaken van Meyco voelt heel comfortabel aan voor de kwetsbare huid van je kindje. Zo’n hoeslaken is ook heel ademend. In de meeste gevallen zit er elastiek aan alle hoeken, zodat je het hoeslaken gemakkelijk en stevig om het matrasje van je kindje vastmaakt. Vrijwel elk ledikant hoeslaken van Meyco is machinewasbaar op maximaal 40 graden. Dit soort informatie vind je meestal terug in de uitgebreide productbeschrijving bij het betreffende ledikant hoeslaken van Meyco. In de productbeschrijvingen vind je ook informatie over de afmetingen.

Over Meyco

Meyco is een merk van textielproducten voor de allerkleinsten. De dekentjes, lakentjes, waskussenhoezen, voetenzakken, hydrofiele doeken, badcapes, kruikenzakken, inbakerdoeken en andere items zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Dit vermindert de kans op en allergische reactie bij je kindje. Mix en match Meyco textielproducten met elkaar en richt zo een mooie, stijlvolle kamer in voor je kindje in. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alle textielproducten uit dezelfde serie te kopen, zodat dezelfde kleuren en motiefjes overal terugkomen. Onze Meyco wieg hoeslakens en ledikant hoeslakens zijn online te bestellen via onze webshop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw bestelling zo snel mogelijk jouw kant op komt. Wij vinden het belangrijk dat je meteen van je aankoop kunt genieten.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Meyco Jersey Hoeslaken 60 x 120 cm 2 Stuks

  Het stijlvolle Meyco Jersey Hoeslaken 60 x 120 cm 2 Stuks zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit perfect aan.
  10,95
 • Quick view

  Meyco Jersey Hoeslaken 50 x 90 cm

  Het stijlvolle Meyco Jersey Hoeslaken 50 x 90 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  5,50
 • Quick view

  Meyco Jersey Hoeslaken 70 x 140/150 cm 2 Stuks

  Het Meyco Jersey Hoeslaken 70 x 140/150 cm 2 Stuks zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit perfect aan om het matras.

  Normale prijs: 14,95

  Special Price 11,96

 • Quick view

  Meyco Panter Ledikantlaken 100 x 150 cm

  Onder het Meyco Panter Ledikantlaken 100 x 150 cm zal je kindje veilig en comfortabel in de wieg liggen. Het ledikantlakentje van Meyco is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.

  Normale prijs: 17,50

  Special Price 12,71

 • Quick view

  Meyco Panter Ledikantlaken Camel 100 x 150 cm

  Onder de Meyco Panter Ledikantlaken Camel 100 x 150 cm zal je kindje veilig en comfortabel in het ledikant liggen. Het ledikantlakentje van Meyco is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  14,95
 • Quick view

  Meyco Vintage Flower Ledikantlaken Taupe 100 x 150 cm

  Onder de Meyco Vintage Flower Ledikantlaken Taupe 100 x 150 cm zal je kindje veilig en comfortabel in het ledikant liggen. Het ledikantlakentje van Meyco is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  17,95
 • Quick view

  Meyco Double Diamond Ledikantlaken 100 x 150 cm

  Onder het Meyco Double Diamond Ledikantlaken 100 x 150 cm zal je kindje comfortabel in het ledikantje liggen. Het ledikantlaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan gewassen worden in de wasmachine.

  Normale prijs: 17,50

  Special Price 14,95

7 Resultaten
Trustpilot