Snurk hoeslaken ledikant

De meeste Snurk hoeslakens voor een ledikant zijn gemaakt van comfortabel materiaal, zoals biologisch katoen. Dit materiaal is ook heel gezond voor de kwetsbare huid van je kindje. Daarnaast zien Snurk hoeslakens voor een ledikant er ook heel leuk uit! Meestal zijn deze bedrukt met prachtige fotoprints. Het zijn echte blikvangers!

Lees meer...

Een passend Snurk ledikant hoeslaken

Een Snurk ledikant hoeslaken is meestal verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Gangbare afmetingen zijn 60 x 120 cm en 70 x 140 cm. Bekijk de beschrijving bij het hoeslaken op de website om te kijken of het om het matras van je kindje past.

Over Snurk

Snurk is een merk van mooi beddengoed van goede kwaliteit. Snurk beddengoed is meestal gemaakt van biologisch katoen dat duurzaam geproduceerd is in Portugal. Het bedrijf Snurk vindt het belangrijk dat het milieu zo min mogelijk schade wordt toegebracht. De prachtige fotoprints op Snurk hoeslakens en ander beddengoed zijn door Snurk zelf gemaakt met camera en photoshop. De ontwerpers zijn gedreven om nieuwe betekenis te geven aan de kunst van het nietsdoen. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Snurk en laat je verrassen door de mooie prints en stijlvolle kleuren! Wacht niet langer en bestel vandaag nog een mooi Snurk hoeslaken voor het ledikant van je baby of peuter! Je doet je bestelling eenvoudig online via onze webshop. Bij je aankoop profiteer je van onze Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij het bestelde Snurk hoeslaken voor een ledikant in de meeste gevallen meteen op de post. Jij krijgt je bestelling dan morgen al thuisgestuurd. Dit is alleen mogelijk als het bestelde artikel bij ons op voorraad is.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Snurk Breton Bonsoir Hoeslaken

  Het Snurk Breton Bonsoir Hoeslaken is perfect voor om het matras van je kindje. Het hoeslaken is voorzien van een mooie print, waardoor het hoeslaken een echte eyecatcher is in de kinderkamer.
 • Quick view

  Snurk Furry Friends Hoeslaken

  Het Snurk Furry Friends Hoeslaken is perfect voor om het matras van je kindje. Het hoeslaken is voorzien van een mooie fotoprint, waardoor het hoeslaken een echte eyecatcher is in de kinderkamer.
  24,95
 • Quick view

  Snurk Friends Hoeslaken

  Het Snurk Friends Hoeslaken is perfect voor om het matras van je kindje. Het hoeslaken is voorzien van een mooie fotoprint, waardoor het hoeslaken een echte eyecatcher is in de kinderkamer.
  24,95
 • Quick view

  Snurk Teddy Hoeslaken

  Het Snurk Teddy Hoeslaken is perfect voor om het matras van je kindje. Het hoeslaken is voorzien van een mooie fotoprint, waardoor het hoeslaken een echte eyecatcher is in de kinderkamer.
  24,95
 • Quick view

  Snurk James Hoeslaken

  Het stijlvolle Snurk James Hoeslaken is perfect voor om het matras van je kindje. Het hoeslaken is voorzien van een mooie fotoprint, waardoor het hoeslaken een echte eyecatcher is in de baby- of kinderkamer.
  24,95
 • Quick view

  Snurk Paper Zoo Hoeslaken

  Het Snurk Paper Zoo Hoeslaken is perfect voor om het matras van je kindje. Het hoeslaken is voorzien van een mooie fotoprint, waardoor het hoeslaken een echte eyecatcher is in de kinderkamer.
6 Resultaten