Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Luvion essential babyfoon

Op het gebied van babyfoons is Luvion een merk met een uitgebreid portfolio aan oplossingen. Oplossingen die aansluiten bij elk budget. Zo hebben we de babyfoon in de Luvion essential serie in ons assortiment. Ontwikkeld in Nederland en verschillende keren onderscheiden. Wil je de Luvion essential babyfoon kopen tegen de laagste prijs van Nederland dan kan dat bij Babypark door onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Babyfoon Luvion essential van alle gemakken voorzien

De Luvion essential babyfoon zit vol handige snufjes om je kindje effectief in de gaten te houden. Door het gebruik van DECT is het signaal storingsvrij en met het automatische nachtzicht, zie je je kindje ook in het donker nog duidelijk op het scherm. Je kunt met de camera inzoomen en de babyfoon is te koppelen met maar liefst 4 camera’s tegelijkertijd. Via de terugspreekfunctie kun je je kindje ook direct geruststellen. De babyfoon heeft zelfs een aantal slaapliedjes waarmee je kindje weg kan dommelen. Door de VOX technologie springt de babyfoon enkel aan wanneer het geluid detecteert. Zo spaar je de accu. De gevoeligheid kun je zelf instellen zodat het niet om het minste geringste aanslaat. LED-lampjes geven de geluidsindicatie aan. Verder biedt de babyfoon een temperatuurweergave en alarm voor bijvoorbeeld de voeding of medicatie.

Luvion essential babyfoon kopen

Bestel jouw Luvion essential babyfoon eenvoudig online. Je kunt er ook extra camera’s bij bestellen. Bestel je voor 23:59 uur dan versturen we het nog dezelfde werkdag. Even langskomen om alle functies van de babyfoon te ontdekken in een van onze megastores, behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Om verzendkosten te besparen hoef je het niet te doen want bestellingen vanaf 20 euro versturen we gratis.

Lees minder...

Filters

Prijs
Maximaal bereik
Volume regelbaar
Model - Type
Soort artikel
Filteren

7 producten

Populariteit
Filteren

7 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader