Baby muskietennet

Niets zo vervelend als muggen die jouw nachtrust komen verstoren tijdens een zwoele zomeravond. Maar waar wij de betreffende mug nog kunnen doodslaan, is jouw kindje volledig weerloos. Daarom is het een goed idee om een muskietennet voor jouw baby aan te schaffen. En waar kan dat beter dan bij Babypark? In ons assortiment vind je immers enkel A-merken die door onze laagsteprijsgarantie tegen de beste prijzen worden aangeboden. Vind de juiste klamboe of kies voor een schitterend hemeltje dat daarvoor dienst kan doen zodat je daarmee meteen de kinderkamer kunt verfraaien.

Lees meer...

Baby muskietennet assortiment

In ons assortiment vind je baby muskietennetten voor kinderwagens, (reis)wiegjes, campingbedjes en ledikantjes. Naast de op maat gemaakte baby muskietennetten kun je ook universele klamboes kopen van ons eigen huismerk. We hebben een variant voor een campingbedje, ledikant of kinderwagen. Wellicht dat je van de nood een deugd wilt maken door het ledikantje in de kinderkamer te voorzien van een schitterend hemeltje. Dat geeft niet alleen veel sfeer aan elke kinderkamer maar kan daarnaast dus ook nog dienst dien als klamboe om muggen op afstand te houden. We hebben een aantal schitterende exemplaren in ons assortiment. Gemaakt van de beste materialen en soms met schitterende handgemaakte details. We hebben ze van verschillende topmerken en in verschillende kleuren.

Baby muskietennetten bestellen

Bestel ook een baby muskietennet of klamboe/hemeltje om jouw kindje te beschermen tegen muskieten of dat nu thuis is of op vakantie. Door onze grote voorraden kunnen we het muskietennet voor jouw baby vaak al de volgende dag leveren. Indien je voor 20:00 uur bestelt, versturen we het namelijk nog dezelfde dag. Zo kan jouw kindje de volgende dag al veilig slapen onder de klamboe. Bestellingen vanaf 20 euro worden gratis verstuurd. Of kom eens gezellig langs bij een van onze 10 megastores om al onze artikelen eens met eigen ogen te komen bewonderen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Jollein Vintage Klamboe Stone Green

    De Jollein Vintage Klamboe Stone Green is een leuke en stijlvolle accessoire voor op de baby- of kinderkamer. Dankzij de klamboe creëer je een knus plekje voor jouw kindje! De klamboe is gemaakt van 100% polyester.
    39,95
1 Resultaten