50 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  KidsDepot Piet Vogelhuisje

  Het KidsDepot Piet Vogelhuisje is een mooi vogelhuisje wat aan elke muur tot zijn recht komt. Gemaakt van kwalitatief vilt en past in elke stijl babykamer of kinderkamer! Het is eenvoudig aan de muur te bevestigen.
  19,95
 • Quick view

  KidsDepot Wandhanger Flowers

  De KidsDepot Wandhanger Flowers heeft een natuurlijk look waardoor het een echte eyecatcher wordt in iedere ruimte. Het is eenvoudig op te hangen aan een lusje wat bovenaan zit.
  14,95
 • Quick view

  KidsDepot Eden Wanddecoratie Rotan Zwart / Wit

  De KidsDepot Eden Wanddecoratie Rotan Zwart / Wit is een leuke wanddecoratie wat de muur even extra opfleurt. Een leuke item wat tegen de muur eenvoudig is te bevestigen. Het geeft de muur een unieke look.
  21,95
 • Quick view

  KidsDepot Kick Vilten Vogel

  De KidsDepot Kick Vilten Vogel is een unieke vogel en ieder exemplaar ziet een leuk uit! Dit accessoire is eenvoudig tegen de muur te bevestigen en geeft het dan een unieke uitstraling. Het is gemaakt van vilt.
  17,95
 • Quick view

  KidsDepot Kikki Vilten Vogel

  De KidsDepot Kikki Vilten Vogel is een unieke vogel en ieder exemplaar ziet een leuk uit! Dit accessoire is eenvoudig tegen de muur te bevestigen en geeft het dan een unieke uitstraling. Het is gemaakt van vilt.
  17,95
 • Quick view

  KidsDepot Fera Opbergmand Natural / Gold

  De KidsDepot Fera Opbergmand Natural / Gold is een vrolijke en praktische accessoire voor de kinderkamer. In de mandjes kan je makkelijk de spulletjes van je kindje opbergen, zo is de kamer snel opgeruimd.
  24,95
 • Quick view

  KidsDepot Kuntstplant Sanseveria Geel

  De KidsDepot Kuntstplant Sanseveria Geel fleurt iedere ruimte in huis op! De plant welke bestaat uit vilt is erg leuk te combineren met een plantenbakje of paperback. Uiteraard niet geschikt als knuffel.
  29,95
 • Quick view

  KidsDepot Kody Vilten Vogel

  De KidsDepot Kody Vilten Vogel is een unieke vogel en ieder exemplaar ziet een leuk uit! Dit accessoire is eenvoudig tegen de muur te bevestigen en geeft het dan een unieke uitstraling.
  29,95
 • Quick view

  KidsDepot Kuba Vilten Decoratie Bloem

  De KidsDepot Kuba Vilten Decoratie Bloem is een unieke bloem en ieder exemplaar ziet een leuk uit! Dit accessoire is eenvoudig tegen de muur te bevestigen en geeft het dan een unieke uitstraling.
  19,95
 • Quick view

  KidsDepot Beta Muurhanger ABC

  De KidsDepot Beta Muurhanger ABC heeft kleurrijke letters waardoor het een echte eyecatcher wordt in iedere ruimte. Het is eenvoudig op te hangen aan een touw wat bovenaan zit.
  24,95
 • Quick view

  KidsDepot Sammie Muurhanger Ooh Lala

  De KidsDepot Sammie Muurhanger Ooh Lala heeft mooie kleuren waardoor het een echte eyecatcher wordt in iedere ruimte. Het is eenvoudig op te hangen aan een touw wat bovenaan zit.
  12,95
 • Quick view

  KidsDepot Bibbi Wandvogels Goud

  De KidsDepot Bibbi Wandvogels Goud zijn twee leuke wanddecoraties die de muur even extra opfleuren. Een leuk item wat tegen de muur eenvoudig is te bevestigen. Het geeft de muur een unieke look.
  39,95
 • Quick view

  KidsDepot Beta Muurhanger 123

  De KidsDepot Beta Muurhanger 123 heeft kleurrijke letters waardoor het een echte eyecatcher wordt in iedere ruimte. Het is eenvoudig op te hangen aan een touw wat bovenaan zit.
  24,95
 • Quick view

  KidsDepot Fera Opbergmand Natural / Brown

  De KidsDepot Fera Opbergmand Natural / Brown is een vrolijke en praktische accessoire voor de kinderkamer. In de mandjes kan je makkelijk de spulletjes van je kindje opbergen, zo is de kamer snel opgeruimd.

  Normale prijs: 24,95

  Special Price 16,95

 • Quick view

  KidsDepot Fuut Vogelhuisje

  Het KidsDepot Fuut Vogelhuisje is een mooi vogelhuisje wat aan elke muur tot zijn recht komt. Gemaakt van kwalitatief vilt en past in elke stijl babykamer of kinderkamer! Het is eenvoudig aan de muur te bevestigen.
  19,95
 • Quick view

  KidsDepot Messy en Stuff Opbergmand

  De KidsDepot Messy en Stuff Opbergmand is een mooie mand wat is gevlochten van bamboe. Er kunnen allerlei spullen in opgeborgen worden waardoor iedere ruimte opgeborgen blijft.
  39,95
 • Quick view

  KidsDepot Korbo Set Opbergmanden

  De KidsDepot Korbo Set Opbergmanden is een mooie mand wat is gevlochten van katoen. De leuke lederen details maken deze mand compleet. Er kunnen allerlei spullen in opgeborgen worden.
  29,95
 • Quick view

  KidsDepot Elvi Wanddecoratie

  De KidsDepot Elvi Wanddecoratie bevestig je eenvoudig op de muur van de kinderkamer. Dankzij zijn vorm, kleur en bloemen patroon vrolijk je de hele ruimte op en geef je het een geheel unieke uitstraling.
  17,95
 • Quick view

  KidsDepot Wandhanger Leaves

  De KidsDepot Wandhanger Leaves heeft een natuurlijk look waardoor het een echte eyecatcher wordt in iedere ruimte. Het is eenvoudig op te hangen aan een lusje wat bovenaan zit.
  14,95
 • Quick view

  KidsDepot Miles Bamboe Spiegel Naturel

  De KidsDepot Mikki Bamboe Spiegel Naturel is een mooie spiegel en heeft een ronde vorm. Het is een praktisch product wat in elke ruimte neergehangen kan worden. Het is gemaakt van kwalitatief bamboe.
  29,95
 • Quick view

  KidsDepot Eden Wanddecoratie Rotan Wit

  De KidsDepot Eden Wanddecoratie Rotan Wit is een leuke wanddecoratie wat de muur even extra opfleurt. Een leuke item wat tegen de muur eenvoudig is te bevestigen. Het geeft de muur een unieke look.
  12,95
 • Quick view

  KidsDepot Elvi Wanddecoratie Naturel

  De KidsDepot Elvi Wanddecoratie Naturel bevestig je eenvoudig op de muur van de kinderkamer. Dankzij zijn vorm, kleur en bloemen patroon vrolijk je de hele ruimte op en geef je het een geheel unieke uitstraling.
  17,95
 • Quick view

  KidsDepot Evren Wanddecoratie Naturel

  De KidsDepot Evren Wanddecoratie Naturel is een leuke wanddecoratie wat de muur even extra opfleurt. Een leuk item wat tegen de muur eenvoudig is te bevestigen. Het geeft de muur een unieke look.
  12,95
 • Quick view

  KidsDepot Zoom Bamboe Spiegel

  De KidsDepot Zoom Bamboe Spiegel is een mooie ronde spiegel wat er uit ziet als een bloem. Het is een praktisch product wat in elke ruimte neergehangen kan worden. Het is gemaakt van kwalitatief bamboe.
  14,95
50 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot