Micmacbags tassen

 

Een luiertas mag niet ontbreken op het lijstje met babyuitzet. In een luiertas kan je alle spulletjes stoppen die je onderweg nodig hebt om je kindje te verzorgen. Een luiertas heeft meerdere vakken waarin je verzorgingsspulletjes overzichtelijk kan opbergen en vaak wordt er bij een luiertas ook een verschoningsmatje meegeleverd.

 

Lees meer...

Stoere lederen Micmacbags tassen

Bij Babypark zijn er diverse tassen te koop waaronder de tassen van het merk Micmacbags. Een Micmac tas is gemaakt van leer en bedoeld voor diverse doeleinden. Zo verkopen wij laptoptassen van Micmac maar ook westernbags en handtassen. Micmac heeft ook een speciale Micmac luiertas in haar collectie, namelijk de Micmacbags Oklahoma verzorgingstas. Deze Micmac luiertas is van alle gemakken voorzien als het op verzorgen van je kindje aankomt. Zo heeft de Micmac luiertas een uitneembaar en wasbaar verschoningsmatje, een thermovakje voor de melkfles en een speciale wetbag voor vieze of natte kleertjes.

 

Over Micmacbags

De oprichter van Micmacbags was geïnspireerd door de leefwijze van de Micmac Indianen die veelal gebruik maken van leder in hun producten. In 1949 vond de oprichter van Micmacbags een fabriek in India om zijn droom, het ontwerpen en maken van (reis)tassen, uit te laten komen. De tassen worden handgemaakt in India in een SA8000 gecertificeerde fabriek. Hierdoor wordt er gegarandeerd dat de medewerkers een eerlijk loon, goede werkomstandigheden en goede arbeidstijden krijgen.

 

Bestelinformatie

Kom eens langs bij één van onze megastores om de tassen van Micmacbags te bekijken of plaats een bestelling via onze webshop. Voor 20:00 uur bestelt is morgen in huis!Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Micmacbags Golden Gate Luiertas

  De Micmacbags Golden Gate Luiertas is perfect voor alle mama’s die stijlvol voor de dag willen komen. Deze praktische tas is voor allerlei doeleinden te gebruiken en kan zelfs als laptoptas of shopper gebruikt worden.
  149,95
 • Quick view

  Micmacbags Westernbag Colorado Luiertas

  De Micmacbags Westernbag Colorado Luiertas is een ruime verzorgingstas geschikt voor alle spulletjes die je nodig hebt voor jou en je kindje. De tas is voorzien van draaghandvat en schouderband.
  95,95
 • Quick view

  Micmacbags Everglades Luiertas

  De Everglades Luiertas is perfect voor alle mama’s die stijlvol voor de dag willen komen. Deze praktische tas is voor allerlei doeleinden te gebruiken en kan zelfs als laptoptas of shopper gebruikt worden.
  90,97
 • Quick view

  Micmacbags Oklahoma Luiertas

  Op zoek naar een handige en ruime luiertas? Deze Micmacbags luiertas is van alle gemakken voorzien en ruim genoeg voor al de spullen van jou en je kindje.
  129,99
 • Quick view

  Micmacbags Golden Gate Damestas Olijf

  De Micmacbags Golden Gate Damestas Olijf is perfect voor alle mama’s die stijlvol voor de dag willen komen. Deze praktische tas is voor allerlei doeleinden te gebruiken en kan zelfs als laptoptas of shopper gebruikt worden.

  139,95

  129,95

 • Quick view

  Micmacbags Waco Luiertas Bruin

  Op zoek naar een handige en ruime luiertas? Deze Micmacbags Waco Luiertas Bruin is van alle gemakken voorzien en ruim genoeg voor al de spullen van jou en je kindje.

  179,95

  129,95

 • Quick view

  Micmacbags Houston Luiertas Bruin

  Op zoek naar een handige en ruime luiertas? Deze Micmacbags Houston Luiertas Bruin is van alle gemakken voorzien en ruim genoeg voor al de spullen van jou en je kindje.
  139,95
 • Quick view

  Micmacbags Colorado Luiertas Grijs

  Met de Micmacbags Colorado Luiertas Grijs kun je al je spullen handig en gestructureerd opbergen dankzij de vele verschillende vakken. De handige luiertas is ook goed te gebruiken als laptoptas of shopper.
  149,95
8 Resultaten