7 Resultaten
 • Quick view Micmacbags Oklahoma Verzorgingstas

  Micmacbags Oklahoma Luiertas

  Uit voorraad leverbaar
  149,95
 • Quick view Micmacbags Westernbag Colorado Verzorgingstas

  Micmacbags Colorado Westernbag

  Uit voorraad leverbaar
  107,96
 • Quick view Micmacbags Oklahoma Handtas

  Micmacbags Oklahoma Handtas

  Uit voorraad leverbaar
  124,95
 • Quick view Micmacbags Colorado Laptoptas

  Micmacbags Colorado Laptoptas

  Uit voorraad leverbaar
  149,95
 • Quick view Micmacbags Nevada Laptoptas

  Micmacbags Nevada Laptoptas

  Uit voorraad leverbaar
  149,95
 • Quick view Micmacbags Oklahoma Verzorgingstas

  Micmacbags Pocahontas Luiertas

  Uit voorraad leverbaar
  199,95
 • Quick view Micmacbags Everglades Businesstas

  Micmacbags Everglades Businesstas

  Uit voorraad leverbaar
  134,95
7 Resultaten

Micmacbags tassen

 

Een luiertas mag niet ontbreken op het lijstje met babyuitzet. In een luiertas kan je alle spulletjes stoppen die je onderweg nodig hebt om je kindje te verzorgen. Een luiertas heeft meerdere vakken waarin je verzorgingsspulletjes overzichtelijk kan opbergen en vaak wordt er bij een luiertas ook een verschoningsmatje meegeleverd.

 

Stoere lederen Micmacbags tassen

Bij Babypark zijn er diverse tassen te koop waaronder de tassen van het merk Micmacbags. Een Micmac tas is gemaakt van leer en bedoeld voor diverse doeleinden. Zo verkopen wij laptoptassen van Micmac maar ook westernbags en handtassen. Micmac heeft ook een speciale Micmac luiertas in haar collectie, namelijk de Micmacbags Oklahoma verzorgingstas. Deze Micmac luiertas is van alle gemakken voorzien als het op verzorgen van je kindje aankomt. Zo heeft de Micmac luiertas een uitneembaar en wasbaar verschoningsmatje, een thermovakje voor de melkfles en een speciale wetbag voor vieze of natte kleertjes.

 

Over Micmacbags

De oprichter van Micmacbags was geïnspireerd door de leefwijze van de Micmac Indianen die veelal gebruik maken van leder in hun producten. In 1949 vond de oprichter van Micmacbags een fabriek in India om zijn droom, het ontwerpen en maken van (reis)tassen, uit te laten komen. De tassen worden handgemaakt in India in een SA8000 gecertificeerde fabriek. Hierdoor wordt er gegarandeerd dat de medewerkers een eerlijk loon, goede werkomstandigheden en goede arbeidstijden krijgen.

 

Bestelinformatie

Kom eens langs bij één van onze megastores om de tassen van Micmacbags te bekijken of plaats een bestelling via onze webshop. Voor 20:00 uur bestelt is morgen in huis!