7 Resultaten
 • Quick view Micmacbags Colorado Luiertas

  Micmacbags Colorado Luiertas

  Uit voorraad leverbaar
  144,95
 • Quick view Micmacbags Everglades Luiertas

  Micmacbags Everglades Luiertas

  Uit voorraad leverbaar
  129,95
 • Quick view Micmacbags Oklahoma Verzorgingstas

  Micmacbags Oklahoma Luiertas

  Uit voorraad leverbaar
  141,90
 • Quick view Micmacbags Westernbag Colorado Luiertas

  Micmacbags Westernbag Colorado Luiertas

  Uit voorraad leverbaar
  105,-
 • Quick view Micmacbags Houston Luiertas

  Micmacbags Houston Luiertas

  Uit voorraad leverbaar

  139,95

  112,95

 • Quick view Micmacbags Golden Gate Luiertas

  Micmacbags Golden Gate Luiertas

  Uit voorraad leverbaar

  139,95

  129,95

 • Quick view Micmacbags Waco Luiertas

  Micmacbags Waco Luiertas

  Uit voorraad leverbaar
  129,95
7 Resultaten

Micmacbags tassen

 

Een luiertas mag niet ontbreken op het lijstje met babyuitzet. In een luiertas kan je alle spulletjes stoppen die je onderweg nodig hebt om je kindje te verzorgen. Een luiertas heeft meerdere vakken waarin je verzorgingsspulletjes overzichtelijk kan opbergen en vaak wordt er bij een luiertas ook een verschoningsmatje meegeleverd.

 

Stoere lederen Micmacbags tassen

Bij Babypark zijn er diverse tassen te koop waaronder de tassen van het merk Micmacbags. Een Micmac tas is gemaakt van leer en bedoeld voor diverse doeleinden. Zo verkopen wij laptoptassen van Micmac maar ook westernbags en handtassen. Micmac heeft ook een speciale Micmac luiertas in haar collectie, namelijk de Micmacbags Oklahoma verzorgingstas. Deze Micmac luiertas is van alle gemakken voorzien als het op verzorgen van je kindje aankomt. Zo heeft de Micmac luiertas een uitneembaar en wasbaar verschoningsmatje, een thermovakje voor de melkfles en een speciale wetbag voor vieze of natte kleertjes.

 

Over Micmacbags

De oprichter van Micmacbags was geïnspireerd door de leefwijze van de Micmac Indianen die veelal gebruik maken van leder in hun producten. In 1949 vond de oprichter van Micmacbags een fabriek in India om zijn droom, het ontwerpen en maken van (reis)tassen, uit te laten komen. De tassen worden handgemaakt in India in een SA8000 gecertificeerde fabriek. Hierdoor wordt er gegarandeerd dat de medewerkers een eerlijk loon, goede werkomstandigheden en goede arbeidstijden krijgen.

 

Bestelinformatie

Kom eens langs bij één van onze megastores om de tassen van Micmacbags te bekijken of plaats een bestelling via onze webshop. Voor 20:00 uur bestelt is morgen in huis!