Skip Hop Verzorgingstas

Koop een leuke tas van Skip Hop, voor jou óf je kindje. Bij ons heb je volop keus in verzorgingstassen voor het vervoeren van de spullen voor je baby, zoals flessen, luiers en billendoekjes. Bij deze tassen zit vaak een verschoningsmatje inbegrepen.

Lees meer...

Kindertassen

Bij ons kun je ook terecht voor Skip Hop tassen voor je kindje, bijvoorbeeld voor het meenemen van een beker drinken en een tussendoortje voor op school. Skip Hop kindertassen zijn vaak heel fleurig en bedrukt met leuke figuurtjes.

Over Skip Hop

Het merk Skip Hop kwam ruim twintig jaar geleden tot stand toen twee jonge ouders zagen dat de variatie aan verzorgingstassen vrij beperkt was. Ze besloten hierop om zelf een leuke en handige verzorgingstas te ontwerpen. Inmiddels worden Skip Hop tassen wereldwijd verkocht. Van het merk zijn ook andere producten verkrijgbaar, zoals borden, lunchboxen en speelgoed. Veel van deze producten zijn ook verkrijgbaar bij Babypark.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Skip Hop Zoo Tas Narwhal Small

  Met de schattige Skip Hop Zoo Tas Narwhal Small ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een extra ruim hoofdvak. Verder draag je de tas mee aan een handvat en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  17,95
 • Quick view

  Skip Hop Zoo Rugzak Narwhal Large

  Met de schattige Skip Hop Zoo Rugzak Narwhal Large ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een extra ruim hoofdvak en voorvakje. Verder zit de rugtas comfortabel en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  27,50
 • Quick view

  Skip Hop Grab & Go Buggy Organizer Cheveron

  In de Skip Hop Grab & Go Buggy Organizer Cheveron kunnen allerlei spulletjes die je kindje onderweg gebruikt opgeborgen worden. De buggy organizer past op vrijwel iedere buggy en is wasbaar in de wasmachine.

  25,90

  22,99

 • Quick view

  Skip Hop Rugzak Zoo Vlinder

  De Skip Hop Rugzak Zoo beschikt over genoeg opbergruimte, gewatteerde schouderbanden en een geïsoleerde hoes. De rugzak is gemaakt van stevig materiaal en heeft afmetingen van 30 x 13 x 28 cm.
  27,50
 • Quick view

  Skip Hop Grab & Go Buggy Organizer Black

  In de Skip Hop Grab & Go Buggy Organizer Black kunnen allerlei spulletjes die je kindje onderweg gebruikt opgeborgen worden. De buggy organizer past op vrijwel iedere buggy en is wasbaar in de wasmachine.

  25,90

  24,99

 • Quick view

  Skip Hop Light Up Luier Organizer

  De Skip Hop Light Up Luier Organizer beschikt over 4 ruime vakken waar je alle benodigde spullen in kwijt kan. Het handvat beschikt over een ingebouwd lampje die 10 minuten blijft branden wanneer je het indrukt.

  49,99

  41,90

6 Resultaten
Trustpilot