Skip Hop Verzorgingstas

 

Koop een leuke tas van Skip Hop, voor jou óf je kindje. Bij ons heb je volop keus in verzorgingstassen voor het vervoeren van de spullen voor je baby, zoals flessen, luiers en billendoekjes. Bij deze tassen zit vaak een verschoningsmatje inbegrepen.

Lees meer...

 

Kindertassen

Bij ons kun je ook terecht voor Skip Hop tassen voor je kindje, bijvoorbeeld voor het meenemen van een beker drinken en een tussendoortje voor op school. Skip Hop kindertassen zijn vaak heel fleurig en bedrukt met leuke figuurtjes.

 

Over Skip Hop

Het merk Skip Hop kwam ruim twintig jaar geleden tot stand toen twee jonge ouders zagen dat de variatie aan verzorgingstassen vrij beperkt was. Ze besloten hierop om zelf een leuke en handige verzorgingstas te ontwerpen. Inmiddels worden Skip Hop tassen wereldwijd verkocht. Van het merk zijn ook andere producten verkrijgbaar, zoals borden, lunchboxen en speelgoed. Veel van deze producten zijn ook verkrijgbaar bij Babypark.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Skip hop Luiertas Duo Signature Chevron

  Deze handige Skip hop Luiertas Duo Signature Triangle beschikt over een verschoningsmatje, opbergvakken en handige clips om de tas aan je kinderwagen te bevestigen.

  69,90

  59,95

 • Quick view

  Skip hop Luiertas Duet 2 in 1 Tote Taupe

  De stijlvolle Skip Hop luiertas Duet 2 in 1 is een praktische tas voor je spullen en die van je kindje. De ruime tas is voorzien van hengels waardoor de tas makkelijk gebruikt kan worden op je schouder.

  159,90

  111,95

 • Quick view

  Skip Hop Rugzak Zoo Vlinder

  De Skip Hop Rugzak Zoo beschikt over genoeg opbergruimte, gewatteerde schouderbanden en een geïsoleerde hoes. De rugzak is gemaakt van stevig materiaal en heeft afmetingen van 30 x 13 x 28 cm.

  27,50

  24,99

 • Quick view

  Skip hop Luiertas Duet 2 in 1

  De stijlvolle Skip Hop luiertas Duet 2 in 1 is een praktische tas voor je spullen en die van je kindje. De ruime tas beschikt over handige items zoals een verschoningsmatje. Verder is de tas voorzien van ruime hengels waardoor de tas makkelijk gebruikt kan worden op je schouder.
  111,95
 • Quick view

  Skip hop Luiertas Duet 2 in 1 Tote Black

  De stijlvolle Skip Hop luiertas Duet 2 in 1 is een praktische tas voor je spullen en die van je kindje. De ruime tas is voorzien van hengels waardoor de tas makkelijk gebruikt kan worden op je schouder.
  159,90
 • Quick view

  Skip Hop Rugzak Zoo Egel

  De Skip Hop Rugzak Zoo beschikt over genoeg opbergruimte, gewatteerde schouderbanden en een geïsoleerde hoes. De rugzak is gemaakt van stevig materiaal en heeft afmetingen van 10,5 x 12 x 5 cm.
  27,50
 • Quick view

  Skip Hop Grab & Go Buggy Organizer Black

  In de Skip Hop Grab & Go Buggy Organizer Black kunnen allerlei spulletjes die je kindje onderweg gebruikt opgeborgen worden. De buggy organizer past op vrijwel iedere buggy en is wasbaar in de wasmachine.
  29,95
 • Quick view

  Skip Hop Zoo Umbrella Butterfly

  Met de Skip Hop Paraplu Zoo butterfly wordt je kindje optimaal beschermt tegen regen en wind. De paraplu is gemaakt van polyester en beschikt over een kijkvenster, 3D oren en handvat voor kleine handjes.
  16,95
 • Quick view

  Skip Hop Grab & Go Buggy Organizer Cheveron

  In de Skip Hop Grab & Go Buggy Organizer Cheveron kunnen allerlei spulletjes die je kindje onderweg gebruikt opgeborgen worden. De buggy organizer past op vrijwel iedere buggy en is wasbaar in de wasmachine.
  29,95
 • Quick view

  Skip Hop Light Up Luier Organizer

  De Skip Hop Light Up Luier Organizer beschikt over 4 ruime vakken waar je alle benodigde spullen in kwijt kan. Het handvat beschikt over een ingebouwd lampje die 10 minuten blijft branden wanneer je het indrukt.
  49,95
10 Resultaten