Cottonbaby speenkoorden

Dankzij een Cottonbaby speenkoord of speendoekje is de speen van jouw kindje altijd goed te vinden. Een Cottonbaby speenkoord bestaat meestal uit een knuffeldoekje. Aan dit knuffeldoekje zit een lus waaraan je de speen van je kindje vastmaakt. Terwijl je kindje de speen in de mond heeft, kan het ook heerlijk knuffelen met het knuffeldoekje. Een Cottonbaby speendoekje is meestal gemaakt van katoen. Dit materiaal is lekker zacht en prima uitwasbaar in de wasmachine, kortom, het perfecte materiaal voor een speendoekje!

Lees meer...

Eigenschappen van een Cottonbaby speendoekje

Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke speerpunten van Cottonbaby. Elk speendoekje van Cottonbaby is dan ook van goede kwaliteit. Het blijft na lang wassen ook vaak nog mooi. Een Cottonbaby speendoekje voelt ook heel prettig aan voor je kindje. Bovendien is het gezond voor de kwetsbare babyhuid. Een Cottonbaby speendoekje bevat geen schadelijke stoffen. Onze Cottonbaby speendoekjes zijn meestal verkrijgbaar in verscheidene kleuren.

Over Cottonbaby

Het merk Cottonbaby werd opgericht in 1999. Doel was het maken van heerlijke zachte, katoenen textielproducten voor baby’s, zoals lakentjes en dekentjes. Het assortiment van Cottonbaby is inmiddels heel uitgebreid. Bekijk ook eens onze complete Cottonbaby collectie en laat je verrassen door alle mooie producten. Houd je van barok, retro, grafische prints, retro, of een fijn figuurtjespatroontje? Je vindt het bijna allemaal in onze Cottonbaby collectie. Met gemak shop je bijna je hele babyuitrusting bij elkaar. Alle Cottonbaby items zijn Oeko-tex® gecertificeerd, wat betekent dat deze geen schadelijke stoffen bevatten. De producten zijn van Nederlands fabricaat. Bestel vandaag nog een mooi speendoekje van Cottonbaby online via onze webshop en maak gebruikt van onze snelle bezorgservice. In veel gevallen krijg jij jouw bestelling al de volgende dag thuisbezorgd. Bij Babypark profiteer je ook van de Laagste Prijsgarantie, zodat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Cottonbaby Natural Soft Speendoekje

  Met het Cottonbaby Natural Soft Speendoekje kan je kind de speen makkelijker terugvinden als het valt. Uitgerust met een lus. Het stijlvolle speendoekje is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal.
  6,75
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Speendoekje

  Met het Cottonbaby Soft Speendoekje kan je kindje de speen makkelijker terugvinden als het valt. Het stijlvolle speendoekje is uitgerust met een lus en gemaakt van 100% kwalitatief hoogwaardig katoen.
  7,50
2 Resultaten