Woezel en Pip fopspenen en speenkoorden

Geef je kindje een mooie Woezel en Pip fopspeen en speenkoord. Woezel en Pip fopspenen zijn geschikt vanaf de geboorte. Het materiaal van de speen is volledig BPA-vrij. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod Woezel en Pip fopspenen en speenkoorden. Lees meer...

Woezel en Pip fopspenen voorzien in zuigbehoefte

Woezel en Pip  fopspenen voldoen aan de zuigbehoefte van je kindje. Voor je kindje zal de fopspeen al snel heel vertrouwd zijn. Dit komt door de symmetrische vorm. Dankzij de optimale luchttoevoer van de fopspeen zal je kindje niet snel huidirritatie krijgen.

Woezel en Pip fopspenen die duimen voorkomen

Veel Woezel en Pip fopspenen hebben en zodanige vorm dat ze voorkomen dat je kindje gaat duimen. Bestel vandaag nog Woezel en Pip fopspenen en speenkoorden online via onze webshop. Indien wij jouw order nog vóór 20.00 uur ontvangen, bezorgen wij jouw bestelling meestal al de volgende dag bij je thuis.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Woezel en Pip Fopspeen 0-6 Mnd

  Met de Woezel en Pip fopspeen voorkom je dat je kindje gaat duimen en de speen zorgt voor een goede luchttoevoer. De fopspeen is gemaakt van BPA-vrij materiaal en geschikt vanaf de geboorte.

  5,99

  5,79

 • Quick view

  Woezel en Pip Fopspeen 12+

  Met de Woezel en Pip fopspeen voorkom je dat je kindje gaat duimen en de speen zorgt voor een goede luchttoevoer. De fopspeen is gemaakt van BPA-vrij materiaal en geschikt vanaf 12 maanden.
  6,29
2 Resultaten
Trustpilot