nuna leaf, nuna wipstoel, nuna leaf wipstoel

Tiny Love wipstoel

 

Op zoek naar een Tiny Love wipstoel? Bekijk dan op deze pagina het uitgebreide assortiment van Babypark. De wipstoelen zijn gemakkelijk online te bestellen. Plaats je je bestelling op een werkdag voor 20:00 uur en betaal je direct online? Dan wordt je bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al gratis bij jou thuisbezorgd.

Lees meer...

 

Urenlang speelplezier

De Tiny Love wipstoelen zijn een bron van eindeloos vermaak voor je kindje. De leuke speeltjes en de vrolijke kleuren prikkelen de zintuigen van je kindje. Hierdoor wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd. Dankzij de verstelbare rugleuning kan je kindje ook slapen in de Tiny Love wipstoel wanneer het spelen te vermoeiend is.

 

Gemakkelijk mee te nemen

De meeste wipstoelen van Tint Love zijn inklapbaar en wegen weinig. Hierdoor kun je de wipstoel gemakkelijk meenemen wanneer je bijvoorbeeld ergens op visite gaat waar geen kinderen zijn. In een Tiny Love wipstoel heeft je kindje een comfortabele plaats om te spelen en te slapen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Tiny Love 3-in-1 Rocker Napper Brown / Beige

    De Tiny Love 3-in-1 Rocker Napper Brown / Beige is een wieg, wipstoeltje en zitje ineen. Al vanaf de geboorte vind je kindje hierin een comfortabel plekje om tot rust te komen. De muziekmobiel met melodieën is draaibaar en afneembaar.
    115,-
1 Resultaten