14 Resultaten
 • Quick view

  Basicline Sylt Commode Wit

  De Basicline Sylt Commode Wit heeft een strak design en is erg praktisch. De commode is gemaakt van hoogwaardig materiaal, beschikt over voldoende opbergruimte en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  263,-

  239,-

 • Quick view

  Basicline Sylt Kledingkast Wit

  De Basicline Sylt Kledingkast Wit biedt genoeg opbergruimte voor alle spulletjes van jouw kindje. De kast is praktisch ingedeeld en gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal voor jarenlang gebruiksplezier.

  339,-

  309,-

 • Quick view

  Basicline Sylt Wandrek Wit

  Het Basicline Sylt Wandrek Wit is een onmisbare accessoire voor bij de babykamer Sylt Wit. Het stijlvolle wandrek is ideaal om kleine spulletjes bij de hand te hebben of het kan dienst doen als decoratie.
  35,-
 • Quick view

  Basicline Sylt Bladvergroter Wit

  Met deze Basicline Sylt Bladvergroter Wit maak je van jouw commode een perfecte plaats om je kindje te verschonen. De bladvergroter sluit perfect aan bij de Sylt commode en is eenvoudig te bevestigen.

  54,-

  49,-

 • Quick view

  Basicline Sylt Bladvergroter Oak

  Met deze Basicline Sylt Bladvergroter Oak maak je van jouw commode een perfecte plaats om je kindje te verschonen. De bladvergroter sluit perfect aan bij de Sylt commode en is eenvoudig te bevestigen.

  61,-

  55,-

 • Quick view

  Basicline Sylt Babykamer Oak

  De meubels van de Basicline Sylt Babykamer Oak hebben een strak design en zijn voorzien van soft close op de laden. De meubels zijn gemaakt van eersteklas materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  498,-

  488,-

 • Quick view

  Basicline Sylt Babybed Oak 70 x 140 cm

  In het Basicline Sylt Babybed Oak 70 x 140 cm zal je kindje genieten van een comfortabele nachtrust. Het bedje heeft een strak design en wordt geleverd inclusief lattenbodem en twee juniorzijdes.

  354,-

  319,-

 • Quick view

  Basicline Sylt Kledingkast Oak

  De Basicline Sylt Kledingkast Oak biedt genoeg opbergruimte voor alle spulletjes van jouw kindje. De kast is praktisch ingedeeld en gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal voor jarenlang gebruiksplezier.

  384,-

  349,-

14 Resultaten