Babykamer, Babykamers

Babykamers voor meisjes

Wil je van de kamer voor je dochtertje een echte meisjeskamer maken? Doe dan op deze pagina inspiratie op. Hier vind je onze babykamers voor meisjes. Het zijn stuk voor stuk babykamers die heel stijlvol overkomen.

Lees meer...

Een echte prinsessenkamer

Wil je van de babykamer een echte prinsessenkamer maken? Meestal hebben wij wel een babykamer met meubels in een mooie, elegante stijl in ons assortiment. Aan de bovenkant van de kast zit bijvoorbeeld een mooie versiering die heel elegant en chique overkomt. Dezelfde versiering komt ook terug bij het ledikant. Verder staan de pootjes onder de kast en het ledikant soms een beetje schuin, zodat deze een klassieke uitstraling krijgen. Voor meisjes zijn deze meubels een echte aanrader. Met deze meubels maak je van de kamer voor je kindje een echte prinsessenkamer. Het is leuk om de meubels te combineren met een roze interieur. Kies bijvoorbeeld voor een lichtroze tint die heel zacht en rustgevend overkomt. Vrijwel elke babykamer voor meisjes is helemaal wit. Deze kleur is tijdloos en is ook vrijwel overal mee te combineren.

Een complete babykamer voor meisjes

Onze babykamers voor meisjes zijn snel en eenvoudig online te bestellen via onze webshop. Een complete babykamer voor meisjes bestaat meestal uit een kast, een commode en een ledikant. Het kopen van een complete babykamer heeft veel voordelen. Je hebt meteen alle meubels die je voor de meisjeskamer nodig hebt, compleet. Bovendien passen de meubels heel mooi bij elkaar. Jouw gewenste complete babykamer in houtlook is online te bestellen via Babypark.nl. Wij bezorgen de babykamer zo snel mogelijk bij je thuis op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Als jouw online order ons heeft bereikt, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een leverdatum. Wil je de meubels niet alleen laten bezorgen maar ook door onze vakbekwame monteurs laten monteren? In veel gevallen is dit mogelijk tegen een geringe vergoeding.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Belle Babykamer Wit

  De Bopita Belle Babykamer Wit is een leuke babykamer met een romantische uitstraling. Elk meubel is voorzien van sierlijke accenten waardoor het een sprookjesachtige look krijgt. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF in combinatie met beukenhout.
  79,-
 • Quick view

  Bopita Evi Babykamer Wit

  De Bopita Evi Babykamer Wit is een kwalitatief MDF kamer wat voorzien is van groeven op de fronten van ieder meubel en een sierlijke omlijsting bij verschillend meubilair. Een kamer met een romantische look!
  69,-
2 Resultaten
Trustpilot