Babykamer, Babykamers

Babykamers voor meisjes

Wil je van de kamer voor je dochtertje een echte prinsessenkamer maken? Of lijkt het je leuk om in de babykamer veel roze te gebruiken? Doe dan op deze pagina inspiratie op. Hier vind je onze babykamers voor meisjes. Het zijn stuk voor stuk babykamers die heel stijlvol zijn en daarnaast ook van goede kwaliteit.

Lees meer...

Een babykamer voor meisjes in prinsessenstijl

Met babykamers voor meisjes in een klassieke, elegante stijl, zoals babykamer Kids Factory Romance en babykamer Bopita Diva, maak je heel gemakkelijk een echte prinsessenkamer. Babykamer Kids Factory Romance ziet er heel sierlijk uit. Aan de achterkant van het commodeblad en ook aan de voorkant van de commode zit een mooie versiering die heel elegant en chique overkomt. Dezelfde versiering komt ook terug bij de kast. Verder vallen de kromme pootjes onder het ledikant, de commode en de kast op. Deze passen helemaal bij de klassieke stijl van de babykamer. Voor meisjes is deze kamer echt een aanrader. Het is leuk om de meubels te combineren met een roze interieur. Kies bijvoorbeeld voor een lichtroze tint die heel zacht en rustgevend overkomt.

Een babykamer voor meisjes met roze meubels

Je kunt er natuurlijk ook kiezen voor roze meubels in plaats van een roze interieur. Bij babykamer Kidsmill Nikki zijn de meubels meestal verkrijgbaar in wit of roze. Ook een combinatie van beide kleuren is mogelijk. Je kiest dan bijvoorbeeld voor een roze ledikant en een witte kast en commode. Onze babykamers voor meisjes zijn snel en eenvoudig online te bestellen via onze webshop. Een complete babykamer voor meisjes bestaat meestal uit een kast, een commode een ledikant. In veel gevallen is het echter ook mogelijk om een complete babykamer voor meisjes zonder kast te kopen. Verder kun je soms kiezen welk formaat kast en ledikant je wilt hebben.

Lees minder...

5 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Romance Babykamer Wit

  De Kidsmill Romance Babykamer Wit is een exclusieve babykamer, die je met de leukste accessoires kan omtoveren tot een echte prinsessenkamer. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.

  980,-

  59,-

 • Quick view

  Kidsmill Louise de Philippe Babykamer Wit

  Een exclusieve, klassieke babykamer van bijzonder royale afmetingen, dat is de Kidsmill Louise de Philippe Babykamer Wit. Door de romantische vormgeving zijn de meubels een echte blikvanger in je interieur.

  933,-

  49,-

 • Quick view

  Bopita Diva Babykamer Wit

  De Bopita Diva Babykamer Wit beschikt over mooie meubels met sierlijke en romantische details. De meubels van de babykamer zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor je er jaren lang plezier van hebt.

  1.004,-

  59,-

 • Quick view

  Kidsmill Nikki Babykamer

  De Kidsmill Nikki Babykamer heeft een moderne speelse look, is gemaakt van hoogwaardige materialen en kan tegen een stootje. Het voldoet aan de Europese veiligheidseisen en zorgt voor jarenlang gebruiksplezier.

  1.153,-

  864,-

 • Quick view

  Bopita Diva Babykamer Wit | Bed 60 x 120 cm + Commode

  De Bopita Diva Babykamer Wit | Bed 60 x 120 cm + Commode beschikt over mooie meubels met sierlijke en romantische details. De meubels zijn gemaakt van kwalitatief MDF waardoor je er lang plezier van hebt.

  1.168,-

  1.055,-

5 Resultaten