Babykamer, Babykamers

La Première complete babykamers

 

Als één babykamer er sfeervol uitziet, is het wel babykamer La Première. Deze babykamer heeft een prachtige, Franse, landelijke look. De La Première babykamer is meestal verkrijgbaar in twee varianten: La Première Riet en La Première Wit. Babykamer La Première Wit beschikt over meubels met stijlvolle, witte laden en La Première wit heeft rieten manden. Verder kun je vaak ook nog kiezen welke handvaten je aan de deuren en laden van de meubels wilt hebben. De rieten manden in de commodes en kasten van babykamer La Première Riet zorgen voor extra sfeer en versterken het landelijke karakter nog meer. Ook babykamer La Première Wit ademt een landelijke sfeer uit en is een kamer met stijl.

 

Lees meer...

Losse meubels of een complete La Première babykamer

De meeste meubels van babykamer La Première verkopen wij los. Het is echter ook mogelijk om een complete Kidsmill babykamer La Première te kopen. Dit is een echte aanrader. Je hebt dan meteen alle meubels die je nodig hebt, compleet. Bovendien vormt de kamer dan mooi één geheel, aangezien de meubels dan allemaal dezelfde stijl hebben. Een complete La Première babykamer bestaat uit een La Première ledikant, een La Première kast en een La Première commode óf uit een La Première ledikant en een La Première commode. De La Première kast is vaak een 2-deurs kast. Vaak is een 3-deurs kast wel los te bestellen.

 

Aanvullingen bij babykamer La Première

In principe zit het La Première wandrek niet bij een complete babykamer inbegrepen. Je kunt dit wandrek er extra bij bestellen. Het La Première wandrek is een echte eyecatcher. Daarnaast is het nog heel praktisch ook. Op het wandrek kun je bijvoorbeeld kleine verzorgingsspulletjes neerzetten. Vaak heeft het La Première wandrek ook haken waaraan je kleertjes of bijvoorbeeld een tasje kunt ophangen. Verder is het ook mogelijk om een La Première bladvergroter voor de commode of een La Première speelgoedkist te kopen. Dankzij de La Première bladvergroter houd je op de commode meer ruimte over om spulletjes op neer te zetten.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill La Première Babykamer Riet

  De Kidsmill La Première Babykamer Riet is een handgeschilderde babykamer in landelijke, Franse stijl. De lades geven de kamer een knusse uitstraling en zorgen ervoor dat er genoeg opbergruimte is voor alle babyspullen.

  882,-

  65,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Babykamer Wit

  De Kidsmill La Première Babykamer Wit is een handgeschilderde babykamer in landelijke, Franse stijl. De lades geven de kamer een knusse uitstraling en zorgen ervoor dat er genoeg opbergruimte is voor alle babyspullen.

  841,-

  65,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Babykamer Grijs Eiken

  De Kidsmill La Première Babykamer Grijs Eiken is een babykamer in landelijke, Franse stijl. De lades geven de kamer een knusse uitstraling en zorgen ervoor dat er genoeg opbergruimte is voor alle babyspullen.

  871,-

  65,-

3 Resultaten