Babykamer, Babykamers

Babykamer La Première

Als één babykamer er sfeervol uitziet, is het wel babykamer La Première. Deze babykamer heeft een prachtige, Franse, landelijke look. De La Première babykamer is meestal verkrijgbaar in meerdere varianten, zoals La Première Riet, La Première Wit en La Première Grijs Eiken. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod.

Lees meer...

Verschillende La Première babykamers

Tot de mooie, landelijke babykamer La Première Wit behoren meubels met stijlvolle, witte laden, terwijl de laden van babykamer La Première Riet van riet zijn. De rieten manden in de commodes en kasten van babykamer La Première Riet zorgen voor extra sfeer en versterken het landelijke karakter nog meer. Ook babykamer La Première Wit ademt een landelijke sfeer uit en is een kamer met stijl. Een andere optie is babykamer La Première Grijs Eiken. Bij deze variant hebben de laden van de meubels de kleur van eikenhout. De rest van de meubels is witgelakt. Ook deze landelijke babykamer ziet er heel fraai uit. Het is helemaal aan jou welke babykamer jij het mooist vindt.

Een complete La Première babykamer

De meeste meubels van babykamer La Première verkopen wij los. Het is echter ook mogelijk om een complete Kidsmill La Première babykamer te kopen. Dit is een echte aanrader. Je hebt dan meteen alle meubels die je nodig hebt, compleet. Bovendien vormt de kamer dan mooi één geheel, aangezien de meubels dan allemaal dezelfde stijl hebben. Een complete Kidsmill La Première babykamer bestaat meestal uit een La Première ledikant, een La Première kast en een La Première commode óf uit een La Première ledikant en een La Première commode. Vaak zijn er meerdere opties mogelijk. De La Première kast is meestal een 2-deurs kast of een 3-deurs kast. Bekijk de productbeschrijving bij de babykamer op deze pagina voor onze actuele opties. De Kidsmill La Première babykamer van jouw wensen is online te bestellen via onze webshop. Wij bezorgen de meubels zo snel mogelijk bij je thuis op het tijdstip dat jou het beste schikt.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill La Première Babykamer Wit

  De Kidsmill La Première Babykamer Wit is een handgeschilderde babykamer in landelijke, Franse stijl. De lades geven de kamer een knusse uitstraling en zorgen ervoor dat er genoeg opbergruimte is voor alle babyspullen.

  841,-

  89,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Babykamer Riet

  De Kidsmill La Première Babykamer Riet is een handgeschilderde babykamer in landelijke, Franse stijl. De lades geven de kamer een knusse uitstraling en zorgen ervoor dat er genoeg opbergruimte is voor alle babyspullen.

  882,-

  89,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Babykamer Grijs Eiken

  De Kidsmill La Première Babykamer Grijs Eiken is een babykamer in landelijke, Franse stijl. De lades geven de kamer een knusse uitstraling en zorgen ervoor dat er genoeg opbergruimte is voor alle babyspullen.

  871,-

  479,-

3 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot