Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Babykamers

Babykamer Mix

Oude meubels in een nieuw jasje. Zo zou je babykamer Mix kunnen omschrijven. Het lijkt net alsof de meubels van grootmoeder weer opnieuw zijn geverfd. Bekijk de meubels en laat je verrassen door een eigentijds en creatief ontwerp. Alle meubels van Mix babykamers zijn gemaakt van goede kwaliteit MDF-materiaal, zodat je nog lang van de meubels kunt genieten.

Lees meer...

Gemixte stijlen bij babykamer Mix

Als je de meubels van babykamer Mix goed bekijkt, zie je dat alle meubels een ander design hebben. Het lijken net een aantal samengeraapte meubels. Zo staat de kast op robuuste, ronde poten, terwijl het ledikant wat meer fijne, sierlijke poten heeft.

En toch één geheel

Toch vormt babykamer Mix duidelijk één geheel. Wat is het geheim? In ieder geval komen bepaalde elementen bij vrijwel alle meubels terug, zoals de ronde knopen. Bij de Mix kast heeft de onderste lade een knop, terwijl de deurtjes andere handgrepen hebben. Kies je voor babykamer Mix Wit, dan zijn alle meubels ook nog in dezelfde kleur geverfd. Meestal verkopen wij echter ook een Mix babykamer waarbij alle meubels in een andere kleur zijn afgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan een gele commode, een blauwe kast en een groen ledikant. Geel, groen en blauw … het zijn typisch kleuren van deze tijd en ze matchen heel goed bij elkaar. Voor wie graag eens iets anders wil dan een “standaard” babykamer is de Mix-meubellijn een aanrader!

Wacht niet langer en bestel vandaag nog een Mix babykamer online via onze webshop. Bij ons profiteer je van de Laagste Prijs Garantie en een aantrekkelijke bezorgservice! Wij bezorgen de meubels bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Vind je het fijn als we de meubels niet alleen bezorgen maar ook door onze vakbekwame monteurs laten monteren? In de meeste gevallen is dit mogelijk. Wij vragen hiervoor een kleine vergoeding.

Lees minder...

  • Kids Factory Mix Babykamer
    225,- Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    1 product

    Populariteit
    Oval loader