Babykamer, Babykamers

Babykamer Kidsmill Pure

Babykamer Kidsmill Pure is een mooie, moderne kamer. Opvallend zijn de handgrepen aan de laden van de Kidsmill Pure kast en het Kidsmill Pure ledikant. Babykamer Kidsmill Pure is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: Wit of Oak. Babykamer Kidsmill Pure Oak is gedeeltelijk wit geverfd. Bij sommige onderdelen van de meubels is de kleur van eikenhout zichtbaar. Babykamer Kidsmill Pure Wit is wel volledig wit geverfd. Beide uitvoeringen zien er heel stijlvol uit en zijn met verschillende interieurs te combineren. Een complete Kidsmill Pure babykamer bestaat uit een Kidsmill Pure ledikant, een Kidsmill Pure commode en een Kidsmill Pure kast. Het is meestal ook mogelijk om een complete Kidsmill Pure babykamer zonder kast te kopen. Je kiest zelf welk formaat ledikant je wilt hebben: van 60 x 120 cm of van 70 x 140 cm.

Lees meer...

Veel opbergruimte bij babykamer Kidsmill Pure

Het Kidsmill Pure ledikant heeft een grote opberglade. Dat is ideaal om bijvoorbeeld beddengoed in op te bergen of wat je maar wilt. Met deze lade wordt de beschikbare ruime heel goed benut. De Kidsmill Pure kast beschikt over laden en planken. De Kidsmill Pure commode heeft drie ruime laden waarin je heel wat spulletjes kunt opbergen. Al met al biedt babykamer Kidsmill Pure je lekker veel opbergruimte.

Andere details van babykamer Kidsmill Pure

Alle laden en deuren van de Kidsmill Pure commode en de Kidsmill Pure kast zijn voorzien van soft close geleiding, wat geruisloos openen en sluiten mogelijk maakt. Zeker als je even snel iets uit een laatje of van een plank wilt pakken terwijl je kindje ligt te slapen, is dit ideaal. Bestel vandaag nog babykamer Kidsmill Pure online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice! In de meeste gevallen is het ook mogelijk om de meubels door onze vakbekwame monteurs te laten monteren. Wij vragen hiervoor een kleine vergoeding.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Kidsmill Pure Babykamer Oak

    De Kidsmill Pure Babykamer Oak is van uitstekende kwaliteit. Van deze stijlvolle meubelset heb je jarenlang plezier! De meubels zijn voorzien van soft closing zodat de lades en deuren geruisloos sluiten.

    1.060,-

    334,-

1 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot