Beddengoed ledikant

Voor alles op het gebied van een ledikant ben je bij Babypark op het juiste adres. Zo hebben we een ruime keuze in ledikant beddengoed. Een schitterend overtrek of heerlijk zacht lakentje nodig? Je vindt het in ons uitgebreide assortiment op de website van Babypark. Vanuit de webshop kun je al je ledikant beddengoed eenvoudig bestellen. Bekijk op je gemak ons assortiment en bestel snel en veilig. Bestel je voor 16:00 uur op een werkdag dan verzenden we het meteen dezelfde dag. Bestellingen vanaf 20 euro versturen we tevens gratis.

Lees meer...

Beddengoed ledikantje in verschillende stijlen

Bij Babypark hebben we overtrekken in verschillende kleuren en prints. Zo hebben we de Elodie Details Overtrek Ledikant Moon Balloon waar allerlei leuke gekleurde luchtballonen op staan. Of wat dacht je van een roze overtrek met een opdruk van een paard met leuke sierlijke details. Ook de lakens kunnen voorzien zijn van een leuke print. Zo hebben we lakens met hartjes of een haakwerkje met bloemen wat er heel schattig uitziet. Uiteraard hebben we ook egale kleuren of kies een van de leuke vintage looks. Voor elk budget hebben we een geschikt laken of overtrek. Van basic lakens tot lakens met fraaie borduursels en gemaakt van het luxe percal katoen. Aangezien Babypark alleen A-merken voert in het assortiment weet je zeker dat het met de kwaliteit dik in orde is, waar je ook voor kiest. Het meeste beddengoed voor een ledikantje is gemaakt van katoen door het ademende en absorberende vermogen van dit materiaal.

Ledikant beddengoed bestellen

Het maken van een keuze zal door ons uitgebreide assortiment aan leuke lakens en overtrekken nog niet meevallen. Om het iets te vergemakkelijken, kun je in ieder geval zoeken op merk, kleur en de gewenste afmeting om de selectie wat beter beheersbaar te houden. Vind je het leuker om in de winkel even rond te neuzen op zoek naar beddengoed voor het ledikant? Kom dan eens naar een van onze 10 megastores waar je naast het beddengoed ook meteen de rest van ons assortiment kunt bekijken.

Lees minder...
21 Resultaten
 • Quick view

  Briljant Baby Pique Zomer Deken Oker 75 x 100 cm

  Onder de Briljant Baby Pique Zomer Deken Oker 75 x 100 cm zal je kindje heerlijk slapen. De stijlvolle deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaap- of woonkamer.
  22,95
 • Quick view

  Briljant Baby Pique Zomer Deken 100 x 150 cm

  Onder de Briljant Baby Pique Zomer Deken 100 x 150 cm zal je kindje heerlijk slapen. De stijlvolle deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaap- of woonkamer.
  37,95
 • Quick view

  Briljant Baby Pique Zomer Deken Midgrey 75 x 100 cm

  Onder de Briljant Baby Pique Zomer Deken Midgrey 75 x 100 cm zal je kindje heerlijk slapen. De stijlvolle deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaap- of woonkamer.
  22,95
 • Quick view

  Briljant Baby Pique Zomer Deken Oker 100 x 150 cm

  Onder de Briljant Baby Pique Zomer Deken Oker 100 x 150 cm zal je kindje heerlijk slapen. De stijlvolle deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaap- of woonkamer.
  37,95
 • Quick view

  Briljant Baby Pique Zomer Deken Midgrey 100 x 150 cm

  Onder de Briljant Baby Pique Zomer Deken Midgrey 100 x 150 cm zal je kindje heerlijk slapen. De stijlvolle deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaap- of woonkamer.
  37,95
 • Quick view

  Briljant Baby Hoeslaken 40 x 80 cm

  Het Briljant Baby hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in de wieg ligt. Gemaakt van ademend en zacht materiaal dat veel vocht opneemt en na iedere wasbeurt steeds zachter wordt.
  9,95
 • Quick view

  Briljant Baby Ledikantlaken Met Satijnen Bies 100 x 150 cm

  Schitterend ledikantlaken van het merk Briljant Baby. Dit ledikantlaken is geschikt voor in een ledikant en heeft een afmeting van 100 x 150 cm.
  9,95
 • Quick view

  Briljant Baby Bias Band Ledikantlaken 100 x 150 cm

  Onder de Briljant Baby Bias Band Ledikantlaken Stone Green 100 x 150 cm zal je kindje veilig en comfortabel in de ledikant liggen. Het ledikantlaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  11,35
 • Quick view

  Briljant Baby Hoeslaken 60 x 120 cm

  Het Briljant Baby hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Gemaakt van ademend en zacht materiaal dat veel vocht opneemt en na iedere wasbeurt steeds zachter wordt.
  11,95
 • Quick view

  Briljant Baby Bias Printed Ledikantlaken 100 x 150 cm

  Onder het Briljant Baby Bias Printed Ledikantlaken 100 x 150 cm zal je kindje veilig en comfortabel in het ledikant liggen. Het ledikantlaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  14,95
 • Quick view

  Briljant Baby Bias Borduur Ledikantlaken 100 x 150 cm

  Onder het Briljant Baby Bias Borduur Ledikantlaken 100 x 150 cm zal je kindje veilig en comfortabel in de ledikant liggen. Het ledikantlaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  15,75
 • Quick view

  Briljant Baby Badstof Hoeslaken 75 x 95 cm

  Het zachte Briljant Baby Badstof Hoeslaken 75 x 95 cm zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in de wieg ligt. Het hoeslaken is gemaakt van ademend en zacht materiaal dat veel vocht opneemt.
  7,75
 • Quick view

  Briljant Baby Jersey Hoeslaken Rose 70 x 140 cm

  Het Briljant Baby Jersey Hoeslaken Rose 70 x 140 cm zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat ademt en vocht absorberend is.
  6,95
 • Quick view

  Briljant Baby Ledikantlaken Joy Pebbles 100 x 150 cm

  Onder dit Briljant Baby ledikantlaken zal je kindje veilig en comfortabel in de het ledikant liggen. Het ledikantlaken is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en leuk te combineren met een deken.
  13,95
 • Quick view

  Briljant Baby Ledikantlaken Taupe 100 x 150 cm

  Onder het Briljant Baby Ledikantlaken Taupe 100 x 150 cm zal je kindje veilig en comfortabel in het ledikant liggen. Het ledikantlaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  12,99
 • Quick view

  Briljant Baby Hoeslaken 70 x 140 cm

  Het Briljant Baby hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Gemaakt van ademend en zacht materiaal dat veel vocht opneemt en na iedere wasbeurt steeds zachter wordt.
  14,95
 • Quick view

  Briljant Baby Pique Zomer Deken Stone Green 100 x 150 cm

  Onder de Briljant Baby Pique Zomer Deken Stone Green 100 x 150 cm zal je kindje heerlijk slapen. De stijlvolle deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaap- of woonkamer.
  37,95
 • Quick view

  Briljant Baby Ledikantlaken Belle 100 x 150 cm

  Schitterend ledikantlaken van het merk Briljant Baby . Dit ledikantlaken is geschikt voor in een ledikant en heeft een afmeting van 100 x 150 cm.
  17,95
 • Quick view

  Briljant Baby Ledikantlaken Luna Hart Koraal 100 x 150 cm

  Onder dit Briljant Baby ledikantlaken zal je kindje veilig en comfortabel in het ledikant of kinderwagen liggen. Het ledikantlaken is gemaakt van zacht en ademend materiaal en leuk te combineren met een deken.
  15,95
 • Quick view

  Briljant Baby Pique Winter Deken Silver Blue 100 x 150 cm

  Onder de Briljant Baby Pique Winter Deken Silver Blue 100 x 150 cm zal je kindje heerlijk slapen. De stijlvolle deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als decoratie in de slaap- of woonkamer.
  57,95
 • Quick view

  Briljant Baby Ledikantlaken Wit 100 x 150 cm

  Onder dit Briljant Baby ledikantlaken zal je kindje veilig en comfortabel in het ledikant of kinderwagen liggen. Het ledikantlaken is gemaakt van zacht en ademend materiaal en leuk te combineren met een deken.
  9,95
21 Resultaten