Babypark Hoeslakens & Moltons

Zoek je naar een hoeslaken of molton van Babypark? Op deze pagina vind je alle moltons en hoeslakens uit ons assortiment. Door het gebruik van een molton gaat je matras langer mee en beschermt het tegen vocht en vervuiling. Daarom adviseren wij altijd om een molton bij je matras te kopen. Een hoeslaken gaat over de molton heen. Tussen deze hoeslakens en moltons zit vast iets dat goed past bij jou en je kindje.

Lees meer...

Stevige Babypark Hoeslakens

Babypark hoeslakens zijn geschikt voor alle standaard wiegmatrassen. De hoeslakens zijn gemaakt van comfortabel jersey katoen en beschikken over elastiek en ingenomen hoeken, zodat het hoeslaken goed om het matras past. De Babypark hoeslakens zijn wasbaar op 40 graden.

Babypark Exclusief

Babypark Exclusief zijn producten die je alleen vind op de Babypark webshop en in onze megastores. Deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en erg breed. Van kleertjes tot verzorgingsproducten. Houd onze webshop goed in de gaten, want er zijn regelmatig leuke Babypark exclusief aanbiedingen. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekend dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Babypark Jersey Hoeslaken 60 x 120 cm

  Het Babypark Jersey Hoeslaken 60 x 120 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  5,99
 • Quick view

  Babypark Hoeslaken Jersey 70 x 140 cm Wit

  Een comfortabel Babypark hoeslaken dat geschikt is om een 70 x 140 ledikant matras, zodat je kindje heerlijk in het ledikant ligt. Het hoeslaken is gemaakt van jersey katoen en beschikt over elastiek en ingenomen hoeken.
  7,99
 • Quick view

  Babypark Badstof Hoeslaken Soft Grey 40 x 80 cm

  Het Babypark Badstof Hoeslaken Soft Grey 40 x 80 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  4,95
 • Quick view

  Babypark Hoeslaken Jersey 75 x 150 cm

  Het Babypark Hoeslaken Jersey 75 x 150 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort voor je kindje. Het hoeslaken is wasbaar in de wasmachine en geschikt voor een standaard ledikant matras.
  7,95
 • Quick view

  Babypark Katoenen Hoeslaken 40 x 80 cm

  Het Babypark Katoenen Hoeslaken 40 x 80 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.

  Normale prijs: 5,50

  Special Price 4,99

5 Resultaten