Babypark Hoeslakens & Moltons

 

Zoek je naar een hoeslaken of molton van Babypark? Op deze pagina vind je alle moltons en hoeslakens uit ons assortiment. Door het gebruik van een molton gaat je matras langer mee en beschermt het tegen vocht en vervuiling. Daarom adviseren wij altijd om een molton bij je matras te kopen. Een hoeslaken gaat over de molton heen. Tussen deze hoeslakens en moltons zit vast iets dat goed past bij jou en je kindje.

Lees meer...

 

Stevige Babypark Hoeslakens

Babypark hoeslakens zijn geschikt voor alle standaard wiegmatrassen. De hoeslakens zijn gemaakt van comfortabel jersey katoen en beschikken over elastiek en ingenomen hoeken, zodat het hoeslaken goed om het matras past. De Babypark hoeslakens zijn wasbaar op 40 graden.

 

Babypark Exclusief

Babypark Exclusief zijn producten die je alleen vind op de Babypark webshop en in onze megastores. Deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en erg breed. Van kleertjes tot verzorgingsproducten. Houd onze webshop goed in de gaten, want er zijn regelmatig leuke Babypark exclusief aanbiedingen. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekend dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Babypark Hoeslaken Jersey 40 x 80 cm Wit

  Een comfortabel Babypark hoeslaken dat geschikt is om een wiegmatras, zodat je kindje heerlijk in de wieg ligt. Het hoeslaken is gemaakt van jersey katoen en beschikt over elastiek en ingenomen hoeken.

  5,95

  4,95

 • Quick view

  Babypark Molton Hoeslaken White

  Dit Babypark Molton Hoeslaken White voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het zachte hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan leuk gecombineerd worden met de andere producten van Babypark.
  7,95
 • Quick view

  Babypark Hoeslaken Jersey 60 x 120 cm

  Een comfortabel Babypark hoeslaken dat geschikt is om een ledikant matras, zodat je kindje heerlijk in het ledikant ligt. Het hoeslaken is gemaakt van jersey katoen en beschikt over elastiek en ingenomen hoeken.

  8,75

  5,95

 • Quick view

  Babypark Hoeslaken Katoen 60 x 120 cm Wit

  Een comfortabel Babypark hoeslaken dat geschikt is om een ledikant matras, zodat je kindje heerlijk in het ledikant ligt. Het hoeslaken is gemaakt van katoen en beschikt over elastiek en ingenomen hoeken.

  8,75

  5,95

 • Quick view

  Babypark Hoeslaken Badstof 40 x 80 cm Wit

  Een comfortabel Babypark hoeslaken dat geschikt is om een wiegmatras, zodat je kindje heerlijk in de wieg ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht badstof en beschikt over elastiek en ingenomen hoeken.
  5,95
 • Quick view

  Babypark Hoeslaken Badstof 60 x 120 cm Wit

  Een comfortabel Babypark hoeslaken dat geschikt is om een ledikant matras, zodat je kindje heerlijk in het ledikant ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht badstof en beschikt over elastiek en ingenomen hoeken.
  6,99
6 Resultaten