boxkleed, boxkleed baby

Beige boxkleed

Met een boxkleed maak je de box een heerlijke comfortabele omgeving voor je kindje om in te verblijven. Bij Babypark hebben we naast een uitgebreide collectie boxen ook veel keuze in boxkleden. Zoek je bijvoorbeeld een boxkleed in beige dan hebben we verschillende opties van de gerenommeerde merken die wij in ons assortiment voeren. Zo haal je altijd kwaliteit in huis. En een van de voordelen van bestellen via Babypark is dat je altijd de laagste prijzen van Nederland betaalt dankzij onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment boxkleed in beige

We hebben verschillende tinten beige boxkleden maar ook in verschillende uitvoeringen. Zo hebben we een kleed met dierenprint of een kleed met een geruit motief. Veel van de boxkleden zijn ook als vloerkleed te gebruiken. Zo heb je altijd een schone en veilige speelplek mee in de vorm van het boxkleed als je ergens heen gaat. Of gebruik het thuis om jouw kindje meer van de omgeving te laten verkennen. Zo hebben we ook van het merk Benmini een boxkleed dat als vloerkleed dienst kan doen. Het is tevens wasbaar op 30 graden wat natuurlijk erg praktisch is. Het zachte en ademende materiaal van het kleed zorgen ervoor dat jouw kindje comfortabel kan liggen of spelen op het kleedje.

Beige boxkleed online bestellen

Kom de beige boxkleden eens in een van onze megastores bekijken. Op onze website kun je zien welke megastore in jouw regio gevestigd is. Onze team van verkoopspecialisten helpt je daar graag met jouw keuze. Heb je de keuze al zelf kunnen maken dan kun je uiteraard ook direct online bestellen en sturen we het nog dezelfde werkdag op mits je voor 23:59 uur de bestelling plaatst.

Lees minder...
21 Resultaten
 • Quick view

  Trixie Lovely Leaves Boxkleed 75 x 95 cm

  Dit stijlvolle Trixie Lovely Leaves Boxkleed 75 x 95 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en is geschikt voor in de wasmachine.
  65,95
 • Quick view

  Trixie Babbling Birds Boxkleed 75 x 95 cm

  Dit stijlvolle Trixie Babbling Birds Boxkleed 75 x 95 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en is geschikt voor in de wasmachine.
  59,95
 • Quick view

  Jollein Basic Knit Boxkleed 80 x 100 cm

  Dit Jollein Basic Knit Boxkleed 80 x 100 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Daarnaast is het boxkleed lekker zacht en kan het ook gebruikt worden als vloerkleed waarop je kindje heerlijk kan spelen.

  Normale prijs: 44,99

  Special Price 40,79

 • Quick view

  Koeka Vik Boxkleed Rond

  Dit stijlvolle en comfortabele Koeka Vik Boxkleed Rond is geschikt voor in een ronde box. Het boxkleed kan ook worden gebruikt op de vloer, zodat je kindje er lekker op kan liggen, kruipen en spelen.

  Normale prijs: 89,95

  Special Price 62,99

 • Quick view

  Meyco Mini Relief Boxkleed 95 x 75 cm

  Het stijlvolle Meyco Mini Relief Boxkleed 95 x 75 cm zorgt ervoor dat de box een comfortabel plekje wordt voor je kindje. Het zachte boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past in vrijwel iedere box.

  Normale prijs: 50,96

  Special Price 44,99

 • Quick view

  Bemini Streep Boxkleed 75 x 95 cm

  Dit Bemini Streep Boxkleed 75 x 95 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  74,90
 • Quick view

  Baby's Only Sky Boxkleed 75 x 95 cm

  Dit Baby's Only Sky Boxkleed 75 x 95 cm past dankzij de standaard afmeting in vrijwel iedere box. Verder kan het stijlvolle boxkleed ook gebruikt worden als vloerkleed. Voorzien van een stijlvol design.
  82,95
 • Quick view

  Jollein Boucle Boxkleed

  Dit Jollein Boucle Boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van zachte materialen, waarop je kindje heerlijk kan liggen, kruipen en spelen. Voorzien van neutrale kleuren.

  Normale prijs: 44,99

  Special Price 35,99

 • Quick view

  Baby's Only Sky Boxkleed Rond 90 cm

  Het Baby's Only Sky Boxkleed Rond 90 cm is te gebruiken in een ronde box. Verder beschikt het stijlvolle boxkleed over een stijlvol ontwerp en kan ook gebruikt worden als vloerkleed. Praktisch in gebruik.
  84,95
 • Quick view

  Jollein Spring Knit Boxkleed

  Dit Jollein Spring Knit Boxkleed is voorzien van een stijlvol design. Verder is het boxkleed gemaakt van zachte materialen en kan ook gebruikt worden als vloerkleed. Het boxkleed is wasbaar op 30 graden.

  Normale prijs: 49,99

  Special Price 44,24

 • Quick view

  Jollein Botanical Boxkleed 75 x 95 cm

  Het Jollein Botanical Boxkleed 75 x 95 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het stijlvolle boxkleed is heerlijk zacht en kan ook erg goed gebruikt worden als vloerkleed waarop je kindje kan spelen.

  Normale prijs: 35,99

  Special Price 30,59

 • Quick view

  Baby's Only Sky Boxkleed Rond 95 cm

  De Baby's Only Sky Boxkleed Rond 95 cm is geschikt voor in een ronde box. Verder is het stijlvolle boxkleed ook te gebruiken als vloerkleed. Daarnaast voelt het boxkleed heerlijk zacht en comfortabel aan.
  89,95
 • Quick view

  Meyco Ikat Boxkleed Sand / Toffee 77 x 97 cm

  Het Meyco Ikat Boxkleed Sand / Toffee 77 x 97 cm zorgt ervoor dat de box een comfortabel plekje wordt voor je kindje. Het heerlijk zachte boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past in vrijwel iedere box.
  24,95
 • Quick view

  Bink Bedding Traffic Boxkleed 71 x 122 cm

  Het Bink Bedding Fleur Boxkleed 71 x 122 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat zacht aanvoelt. Het boxkleed kan worden gebruikt op de vloer, waar je kindje lekker op kan liggen, spelen en kruipen.
  54,95
 • Quick view

  Koeka Oddi Boxkleed Rond

  Dit stijlvolle en zachte Koeka Oddi Boxkleed Rond is geschikt voor in een ronde box. Het boxkleed van Koeka kan ook worden gebruikt op de vloer, zodat je kindje er lekker op kan liggen, kruipen en spelen.
  89,99
 • Quick view

  Jollein Dotted Boxkleed 75 x 95 cm Biscuit

  Dit Jollein Dotted Boxkleed 75 x 95 cm Biscuit is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Daarnaast is het stijlvolle boxkleed heerlijk zacht en kan het ook gebruikt worden als vloerkleed waarop je kindje kan spelen.

  35,99

  33,46

 • Quick view

  Koeka Oddi Boxkleed

  Dit stijlvolle Koeka Oddi Boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het zachte boxkleed kan ook worden gebruikt op de vloer, zodat je kindje er lekker op kan liggen, kruipen en spelen.
  89,99
 • Quick view

  Bink Bedding Traffic Boxkleed 80 x 100 cm

  Het Bink Bedding Traffic Boxkleed 80 x 100 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk zacht aanvoelt. Het boxkleed kan worden gebruikt op de vloer, waar je kindje lekker op kan liggen en spelen.
  44,95
 • Quick view

  Bink Bedding Fleur Boxkleed 71 x 122 cm

  Het Bink Bedding Fleur Boxkleed 71 x 122 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat zacht aanvoelt. Het boxkleed kan worden gebruikt op de vloer, waar je kindje lekker op kan liggen, spelen en kruipen.
  54,95
 • Quick view

  Meyco Mini Knots Boxkleed 77 x 97 cm

  Het stijlvolle Meyco Mini Knots Boxkleed 77 x 97 cm zorgt ervoor dat de box een comfortabel plekje wordt voor je kindje. Het zachte boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past in vrijwel iedere box.

  Normale prijs: 49,95

  Special Price 42,46

 • Quick view

  Bink Bedding Fleur Boxkleed 80 x 100 cm

  Het Bink Bedding Fleur Boxkleed 80 x 100 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk zacht aanvoelt. Het boxkleed kan worden gebruikt op de vloer, waar je kindje lekker op kan liggen en spelen.
  44,95
21 Resultaten
Trustpilot