boxkleed, boxkleed baby

Plum Plum boxkleden

 

Boxkleden zijn zeker een musthave als je voor je kindje een box gebruikt. Een boxkleed zorgt ervoor dat je kindje in de box heerlijk zacht ligt in plaats van op een harde bodem. Een boxkleed hoeft niet alleen gebruikt te worden in de box maar kan ook dienen als speelkleed voor in de woonkamer of buiten op het gras. Bij Babypark heb je een ruime keus aan boxkleden.
 

Mooie Plum Plum boxkleden

Plum Plum heeft een mooie collectie aan boxkleden. De meeste Plum Plum boxkleden zijn aan beide kanten te gebruiken. Iedere kant van een Plum Plum boxkleed heeft een eigen kleur of print. Dat is nog eens stylish en handig! Een Plum Plum boxkleed is goed van dikte, hierdoor ligt je kindje lekker zacht. Combineer een Plum Plum Boxkleed eens met een mooie Plum Plum deken. Een deken is handig als je kindje het in de box of buiten op het boxkleed te koud krijgt.

 

Lees meer...

Over Plum Plum

Plum Plum Babygoods is een Belgisch merk en ontwerpt babyproducten volgens de nieuwste trends. De ontwerpen worden vooral gekenmerkt door soberheid, maar zijn tegelijk ook stijlvol. Babypark verkoopt naast Plum Plum boxkleden ook andere producten van Plum Plum, zoals Plum Plum wipstoelen, Plum Plum slaapzakken, Plum Plum pyjama’s en Plum Plum dekbedovertrekken. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Plum Plum Boxkleed

    Met het Plum Plum Boxkleed kan je eindeloos combineren. Het Boxkleed is aan twee kanten te gebruiken en beide kanten beschikken over een eigen kleur en print. Verder is het Boxkleed gemaakt van hoogwaardig materiaal.
    49,50
1 Resultaten