boxkleed, boxkleed baby

Snoozebaby boxkleden

 

Lekker slapen en spelen op een zachte ondergrond
Een boxkleed biedt een zachte en veilige ondergrond te bieden voor je baby in de box, maar kan natuurlijk ook worden gebruikt als speelkleed op de grond. De boxkleden van Snoozebaby voldoen aan alle eisen die ouders stellen aan een goed boxkleed. Je baby zal heerlijk een dutje doen op een Snoozebaby boxkleed.

Lees meer...

 

Spelen
Een boxkleed van Snoozebaby kun je ook als speelkleed gebruiken buiten de box. Je kindje zal met veel plezier kruipen of zitten op een van de vrolijke boxkleden. En de ingenaaide labeltjes zullen bij nieuwsgierige baby’s voor uren speelplezier zorgen. Je hoeft eigenlijk alleen nog maar je favoriete kleur uit te kiezen.

 

Snoozebaby boxkleden op Babypark.nl
Je vindt het nieuwste assortiment boxkleden van Snoozebaby natuurlijk online bij Babypark.nl. Omdat het altijd handig is om meerdere boxkleden te bezitten kun je er het beste meteen twee kopen. Op zoek naar een boxkleed van Snoozebaby aanbieding? Dan ben je bij Babypark.nl ook aan het juiste adres. Kom dus regelmatig langs in onze webshop.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Snoozebaby Cheerful Playing Boxkleed

  Het Snoozebaby Cheerful Playing Boxkleed 85 x 105 cm is een zacht en comfortabel kleed waarop je kindje lekker kan liggen, kruipen en spelen. Het boxkleed is geschikt voor in een standaard box.
  52,95
 • Quick view

  Snoozebaby Cheerful Organic Boxkleed

  Het Snoozebaby Cheerful Organic Boxkleed is een zacht en comfortabel kleed waarop je kindje lekker kan liggen, kruipen en spelen. Het stijlvolle boxkleed is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal.

  59,95

  58,45

2 Resultaten
Trustpilot