boxkleed, boxkleed baby

Lodger boxkleed

 

Geef je kindje een comfortabel boxkleed van Lodger. Veel Lodger boxkleden hebben een dikke vulling en voelen daardoor heerlijk aan. Bovendien maakt Lodger altijd gebruik van zachte stoffen. Een boxkleed van Lodger is dan ook erg comfortabel voor je kindje.

Lees meer...

 

Gebreide stoffen

Lodger gebruikt voor haar producten vaak gebreide stoffen. Breisels zijn duurzaam en slijten minder snel dan niet-gebreide textielstoffen. Daarnaast zijn breisels veerkrachtig en elastisch. Hierdoor is deze stof veel minder kreukgevoelig.

 

Veelzijdig

De meeste boxkleden van Lodger zijn letterlijk veelzijdig. Je kunt ze aan twee kanten gebruiken. Je kiest dus zelf welke kant je het leukst vindt om te gebruiken. Verder kun je Lodger boxkleden vaak ook buiten de box gebruiken. Ook als speelkleed is een Lodger boxkleed ideaal. Zoek vandaag nog een leuk Lodger boxkleed uit in jouw favoriete kleur en bestel deze online via Babypark.nl.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Lodger Boxkleed Flannel 75 x 95 cm

    Dit Lodger boxkleed Flannel past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van zacht materiaal en kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
    45,43
1 Resultaten