boxkleed, boxkleed baby

1 Resultaten
1 Resultaten

Meyco boxkleden

 

Vul de box van je kindje aan met een mooi Meyco boxkleed. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Meyco boxkleden. Al deze boxkleden zijn van goede kwaliteit en zien er daarnaast heel stijlvol uit. Meyco boxkleden zijn verkrijgbaar in tinten die helemaal van deze tijd zijn. De boxkleden passen dan ook perfect in een hedendaags interieur.

 

Het comfort van Meyco boxkleden

Meyco boxkleden voelen heerlijk zacht aan voor je kindje. Dat is fijn, want zo bezeert je kindje zich niet snel, mocht het in de box vallen. Je kindje kan ook heerlijk slapen op een Meyco boxkleed. Het geniet dan van een groot comfort. Mocht het Meyco boxkleed vies worden, dan was je het gemakkelijk uit in de wasmachine.

 

Een Meyco boxkleed als vloerkleed

Meyco boxkleden zijn ook te gebruiken als vloerkleed. Op een Meyco boxkleed kan je kindje heerlijk kruipen en spelen. Je kunt het kleed gebruiken als extra bescherming, mocht je kindje struikelen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een mooi Meyco boxkleed online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice.