boxkleed, boxkleed baby

Poetreekids boxkleden

Op zoek naar een Poetreekids boxkleed? Dan ben je bij Babypark op het juiste adres. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan Poetreekids boxkleden met verschillende kleuren en patronen.

Lees meer...

Fijne Poetreekids boxkleden

Op een Poetreekids boxkleed kan je kindje heerlijk liggen. Zowel in de box als op de vloer. De boxkleden van Poetreekids zijn comfortabel en zacht en gemaakt van 100% katoen. De Poetreekids boxkleden hebben meestal een afmeting van 75 x 95 cm en passen vrijwel in elke box. Daarnaast is het ook wasbaar in de wasmachine.

Over Poetreekids

Poetreekids is een bedrijf dat gespecialiseerd is in hoge kwaliteit bed- en badlinnen voor kinderen. Poetreekids heeft een ruim assortiment aan stijlvolle, tijdloze producten zoals Poetreekids voetenzakken, Poetreekids wieglakens en Poetreekids badcapes. Poetreekids is een Nederlands merk van oorsprong, de naam is een samenvoeging van het Engelse ‘poem’ en ‘tree’. Alle materialen die Poetreekids gebruikt zijn 100% Fair Trade. Bestel jouw Poetreekids boxkleed via onze webshop. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Poetree Kids Chevron Boxkleed 75 x 95 cm

    Dit Poetree Kids Chevron Boxkleed 75 x 95 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook gebruikt worden op de vloer.
    79,95
1 Resultaten
Trustpilot