Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Boxkleden

Witlof for kids boxkleden

Vul de box voor je kindje aan met een stijlvol Witlof for kids boxkleed. Op een Witlof for Kids boxkleed kan de kleine heel comfortabel slapen en spelen. Eventueel kun je het boxkleed van Witlof for Kids ook gebruiken buiten de box, bijvoorbeeld als speelkleed. Witlof for kids boxkleden zijn meestal gemaakt van stofjes met sfeervolle bloemenpatroontjes waaraan je Witlof for kids direct herkent.

Lees meer...

Comfortabele Witlof for kids boxkleden

Witlof for kids boxkleden zijn gemaakt van materialen die prettig aanvoelen voor je kindje, zoals katoen. Meestal is de vulling van polyester. Veel Witlof for kids boxkleden zijn extra dik, zodat deze je kindje extra comfort bieden. Veel boxkleden zijn aan beide zijden te gebruiken. Een kant is vaak effen en de andere kant is meestal bedrukt met leuke motiefjes.

Over Witlof for kids

Witlof for kids maakt het leven met je kindje sprankelender én gemakkelijker. Steeds weer vertaalt Witlof for kids de behoeften van ouders door naar slimme, gebruiksvriendelijke producten. Hierbij staan comfort en veiligheid hoog in het vaandel. Dan hoef jij je daar als ouder of verzorger niet meer druk om te maken. Of het nu gaat om een boxkleed van Witlof for kids, een deken of een kruikenzak, Witlof for Kids heeft elk detail tot in de puntjes uitgedacht. De huid van je kindje is heel kwetsbaar en verdient de juiste bescherming. Voor de Witlof for kids boxkleden en andere producten gebruiken de ontwerpers uitsluitend textiel dat vrij is van schadelijke stoffen voor je kindje en daarnaast ook het milieu zo min mogelijk belast. Het Witlof for kids boxkleed van jouw wensen bestel je snel en eenvoudig online via Babypark.nl. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Daarnaast profiteer je bij ons van de Laagste Prijsgarantie

Lees minder...
  • Witlof For Kids Sparkle Boxkleed Sweet Honey
    Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader