boxkleed, boxkleed baby

Trixie boxkleden

 

Op deze pagina vind je al onze Trixie boxkleden. Een boxkleed is een zachte ondergrond die zowel te gebruiken is voor je kinderbox, als op de grond. De Trixie boxkleden hebben veel leuke patronen in mooie kleurtjes. Tussen deze Trixie boxkleden zit vast een boxkleed dat past bij jou en je kindje.

 

Lees meer...

Zachte Trixie boxkleden

De boxkleden van Trixie creëren een zachte en veilige omgeving voor je kindje. Ze voelen lekker zacht aan en hebben een trendy ontwerp. De Trixie boxkleden zijn geschikt voor vrijwel iedere box en ook los te gebruiken voor op de grond. De Trixie boxkleden zijn gemaakt van biologisch materiaal en zijn 75 x 95 cm.

 

Over Trixie

Trixie is een belangrijk merk met babyproducten zoals rugzakjes en kleding. Het merk staat bekend om het brede assortiment aan babyproducten. Bij Babypark verkopen we diverse producten van Trixie, waaronder Trixie pyjama’s, Trixie rammelaars en Trixie dekbedovertrekken. Op onze webshop vind je de actuele voorraad en collectie. Babypark heeft op alle producten de laagste prijsgarantie. Bestel je voor 20:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Trixie Cheetah Boxkleed

  Het Trixie Cheetah Boxkleed creëert een zachte omgeving voor je kindje. Dit boxkleed voelt zacht aan en heeft een trendy ontwerp. Geschikt voor vrijwel iedere box en ook los te gebruiken voor op de grond.
  67,95
 • Quick view

  Trixie Cats Boxkleed

  Het Trixie Cats Boxkleed creëert een zachte omgeving voor je kindje. Dit boxkleed voelt zacht aan en heeft een trendy ontwerp. Geschikt voor vrijwel iedere box en ook los te gebruiken voor op de grond.
  67,95
 • Quick view

  Trixie Clouds Boxkleed

  Het Trixie Clouds Boxkleed creëert een zachte omgeving voor je kindje. Dit boxkleed voelt zacht aan en heeft een trendy ontwerp. Geschikt voor vrijwel iedere box en ook los te gebruiken voor op de grond.
  67,95
 • Quick view

  Trixie Blowfish Boxkleed

  Het Trixie Blowfish Boxkleed creëert een zachte omgeving voor je kindje. Dit boxkleed voelt zacht aan en heeft een trendy ontwerp. Geschikt voor vrijwel iedere box en ook los te gebruiken voor op de grond.
  67,95
 • Quick view

  Trixie Moonstone Boxkleed

  Het Trixie Moonstone Boxkleed creëert een zachte omgeving voor je kindje. Dit boxkleed voelt zacht aan en heeft een trendy ontwerp. Geschikt voor vrijwel iedere box en ook los te gebruiken voor op de grond.
  67,95
 • Quick view

  Trixie Silly Sloth Boxkleed

  Het Trixie Silly Sloth Boxkleed creëert een zachte omgeving voor je kindje. Dit boxkleed voelt zacht aan en heeft een trendy ontwerp. Geschikt voor vrijwel iedere box en ook los te gebruiken voor op de grond.
  67,95
 • Quick view

  Trixie Diabolo Boxkleed

  Het Trixie Diabolo Boxkleed creëert een zachte omgeving voor je kindje. Dit boxkleed voelt zacht aan en heeft een trendy ontwerp. Geschikt voor vrijwel iedere box en ook los te gebruiken voor op de grond.
  67,95
 • Quick view

  Trixie Diamond Boxkleed

  Het Trixie Diamond Boxkleed creëert een zachte omgeving voor je kindje. Dit boxkleed voelt zacht aan en heeft een trendy ontwerp. Geschikt voor vrijwel iedere box en ook los te gebruiken voor op de grond.
  78,95
 • Quick view

  Trixie Powder Boxkleed Stripes

  Het Trixie Powder Boxkleed Stripes creëert een zachte omgeving voor je kindje. Dit boxkleed voelt zacht aan en heeft een trendy ontwerp. Geschikt voor vrijwel iedere box en ook los te gebruiken voor op de grond.
  78,95
 • Quick view

  Trixie Sheep Boxkleed

  Het Trixie Sheep Boxkleed creëert een zachte omgeving voor je kindje. Dit boxkleed voelt zacht aan en heeft een trendy ontwerp. Geschikt voor vrijwel iedere box en ook los te gebruiken voor op de grond.
  67,95
 • Quick view

  Trixie Blue Meadow Boxkleed

  Het Trixie Blue Meadow Boxkleed creëert een zachte omgeving voor je kindje. Dit boxkleed voelt zacht aan en heeft een trendy ontwerp. Geschikt voor vrijwel iedere box en ook los te gebruiken voor op de grond.
  67,95
11 Resultaten