boxkleed, boxkleed baby

Een Taftan boxkleed voor je baby

 

Kleden met patchwork patroon
Voor een boxkleed van Taftan ben je bij Babypark op de juiste plek. Wij bieden een groot assortiment van Taftan boxkleden aan. Tussen ons assortiment zit er vast wel eentje die bij jou past.

Lees meer...

 

Geweldig mooie stof met oog voor comfort en kleur. Voorzien van een mooi patchwork print. Dat zijn de boxkleden van Taftan. De kleden zijn mooi om te zien, voelen goed aan en zijn tijdloos. Het patroon is goed voor de fijne motoriek van jouw baby en stimuleert je baby bij zijn/haar ontwikkeling.

 

Afmetingen Taftan boxkleed
De maten van de boxkleden verschillen onderling erg, Wij van Babypark adviseren voordat je er een gaat kopen of online bestelt te weten welke afmetingen de box heeft. Zodra je de maat weet kun je op zoek gaan naar een kleed dat bij jou past. Op onze website kun je onder specificaties bijna alle afmetingen vinden, makkelijk online.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Taftan Boxkleed Hello World 80 x 100 cm

  Het Taftan Boxkleed Hello World 80 x 100 cm is een comfortabel kleed, dat in elke box past met een standaard afmeting. Het kleed is ook als vloerkleed te gebruiken, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  56,50
 • Quick view

  Taftan Boxkleed Ruitjes Patch 80 x 100 cm

  Prachtige boxkleed van het merk Taftan wat gemaakt is van katoen. Dit boxkleed is heerlijk zacht en heeft een schitterend patchwork design.

  49,50
 • Quick view

  Taftan Boxkleed Hert 80 x 100 cm

  Comfortabele kleed voor in de box, maar kan ook op de vloer gebruikt worden. Met een vilten applicatie van een hert op een boomrijke achtergrond.
  53,90
3 Resultaten