Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Boxkleden

Puck boxkleden

Puck heeft boxmatrassen die betaalbaar zijn en goed van kwaliteit. Puck boxmatrassen bieden comfort en stevigheid in de box van jouw kindje. Puck is het juiste merk als je op zoek bent naar comfortabele boxmatrasssen. Goede ondersteuning is belangrijk voor je kindje en de boxmatrassen van Puck zijn er ideaal voor. Deze boxmatrassen geven je kindje extra comfort.

Lees meer...

Puck boxmatrassen online bestellen

De Puck boxmatrassen zorgen voor een fijne ondergrond in de box. Het Puck boxmatras geeft je kindje een zachte en comfortabele ligging. Met het Puck box matras kan je kindje uren in de box liggen, spelen en ontdekken. Je kunt de Puck boxmatrassen eenvoudig bestellen op onze website. Bij een bestelling van €20,- vervallen de verzendkosten. Met behulp van de filters op deze pagina vind je snel een Puck boxmatras in de juiste maat.

Eigenschappen

De Puck boxmatrassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben veerkracht. Op het Puck boxmatras moet nog wel een boxkleed liggen, dit is ter versteviging zodat je kindje goed in de box ligt. Je kunt het Puck boxmatras niet in de wasmachine doen maar wel reinigen met een vochtige doek. Overigens is een hoeslaken ideaal om vlekken in het matras te voorkomen. Deze zijn eenvoudig mee te bestellen zodat je direct een complete set in huis hebt.

Filters

Prijs
Filteren

4 producten

Populariteit
Filteren

4 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader