boxkleed, boxkleed baby

Op zoek naar een Cotton baby boxkleed?

 

Zachte boxkleden
Voor lekker zachte boxkleden waar je baby heerlijk op kan spelen en slapen, ben je bij Babypark aan het goede adres. Babypark heeft een uitgebreide collectie Cotton baby boxkleden. Je moet daarom hier zijn voor een online aanbieding van een Cotton baby boxkleed.

Lees meer...

 

Cotton baby boxkleden zijn gemaakt van katoen en daardoor lekker zacht. Je baby kan daarom heerlijk slapen en leuk spelen in zijn box. Hij zal het heerlijk vinden. Doordat de boxkleden van Cotton baby zo zacht zijn, zijn deze boxkleden ook ideaal voor de pasgeborenen.

 

Voor elk wat wils
Een boxkleed van Cotton baby is er in veel verschillende soorten, met print en zonder print, met kleur en zonder kleur, zachte kleuren en harde kleuren, met en zonder applicaties. Binnen het merk heb je volop keus. De meeste boxkleden van Cotton baby passen in een box met een standaard maat. Check altijd eerst je box voor de goede maten, voordat je online een boxkleed gaat kopen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Cottonbaby Panter Boxkleed 75 x 95 cm

    Dit Cottonbaby Panter Boxkleed 75 x 95 cm past in vrijwel elke standaard box. Het boxkleed is gemaakt van zacht materiaal en kan gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
    49,95
1 Resultaten
Trustpilot