boxkleed, boxkleed baby

Paars boxkleed

Boxkleden komen in verschillende afmetingen, structuren en kleuren. Zo is ook te zien in het assortiment van Babypark. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een boxkleed in paars dan vind je die ook in onze webshop en megastores. Wat de boxkleden in ons assortiment met elkaar verbindt, is het feit dat ze allemaal van hoge kwaliteitzijn en tegen de laagste prijs van Nederland aangeschaft kunnen worden. Bij Babypark voeren we namelijk enkel A-merken die we tegen onze laagsteprijsgarantie aanbieden.

Lees meer...

Assortiment boxkleed paars

Met een boxkleed maak je het verblijf van jouw kindje in de box een stuk aangenamer. Het kan naast de zachte ondergrond ook een belangrijke rol spelen bij het afvoeren van vocht tijdens warme dagen. Of je nu een lila paars boxkleed zoekt of een felle paarse kleur, je vindt het in ons assortiment. Zo hebben we ook kleden met prints als marmer of een kleed in ruitstructuur. Veel van onze boxkleden zijn ook te gebruiken als vloerkleed. Zo helpt het je kindje ook de rest van de kamer op een veilige wijze te verkennen onder jouw toezicht. En door het boxkleed mee te nemen, heb je op de plek van bestemming ook altijd een schone en veilige speelplek voor je kindje. Kom de boxkleden bekijken en voelen in een van onze megastores die je in Nederland kunt vinden. Een overzicht met adresgegevens is terug te lezen op onze website.

Bestellen boxkleed in paars

Kies je voor het gemak van online bestellen dan kan dat ook via onze webshop. Om je boxkleed snel in huis te hebben, bestel je voor 23:59 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. Bij Babypark geldt tevens dat bestellingen vanaf 20 euro kosteloos verzonden worden. Wil je het toch liever zelf afhalen bij een megastore dan is dat ook mogelijk.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Meyco Romantic Flower Boxkleed 77 x 97 cm

    Het Meyco Romantic Flower Boxkleed 77 x 97 cm zorgt ervoor dat de box een comfortabel plekje wordt voor je kindje. Het heerlijk zachte boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past in vrijwel iedere box.
    64,95
1 Resultaten
Trustpilot