boxkleed, boxkleed baby

Veel leuke Nijntje boxkleden

 

Kies een leuk boxkleed van Nijntje uit
Het is bijna moeilijk om te kiezen uit de vele leuke en fleurige boxkleden van Nijntje. Ze zijn namelijk allemaal ontzettend schattig en lekker zacht, zodat je kindje comfortabel in de box kan liggen. Als je er voor kiest om een boxkleed van Nijntje te kopen, dan heb je meteen een speelkleed in huis. Het boxkleed kun je hier namelijk ook voor gebruiken. Dit is ideaal als je een keer bij iemand op visite gaat, want je kunt dit kleed dan meenemen, zodat je baby comfortabel kan liggen.

Lees meer...

 

Diverse Nijntje boxkleden in het assortiment van Babypark
Als je een Nijntje boxkleed in de online shop van Babypark koopt, dan kun je gebruik maken van een goede aanbieding. Met een aanbieding voor een Nijntje boxkleed bespaar je al snel vele euro's, waardoor het ook leuk is om cadeau te geven. Als je zelf tevreden bent met dit boxkleed, dan kun je deze met een gerust hart aan een ander geven. Met de boxkleden van Nijntje zit dat wel goed.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea 9-vlaks Boxkleed

  Dit Nijntje Fun At Sea 9-vlaks Boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van zacht materiaal en kan natuurlijk ook gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan spelen.

  59,95

  42,46

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Boxkleed Roze

  Dit Nijntje Baby Rib Boxkleed Roze past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van zachte materialen en kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.

  59,95

  34,95

 • Quick view

  Nijntje Green Knit 9-vlaks Boxkleed

  Dit Nijntje Green Knit 9-vlaks Boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van zacht materiaal en kan natuurlijk ook gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan spelen.

  59,95

  44,99

3 Resultaten
Trustpilot