boxkleed, boxkleed baby

AeroMoov buggy accessoires

Geef je kindje extra comfort tijdens warme dagen en schaf een AeroMoov buggy accessoire aan. Een AeroMoov zitmatje voorkomt dat de kleine teveel gaat zweten. Het matje leg je in het zitvlak van het buggyzitje. Dankzij AeroMoov buggy accessoires geniet je kindje van een groter comfort onderweg.

Lees meer...

Luchtdoorlatend

Dankzij de 3D-honingraatstructuur laat het AeroMoov zitmatje heel goed lucht door. Door deze luchtcirculatie blijft het matje lekker koel. De lichaamswarmte van je kindje stroomt heel gemakkelijk naar buiten. Hiervoor in de plaatst komt de frisse omgevingslucht. Op deze manier houdt je kindje de lichaamstemperatuur veel beter onder controle.

Handig en comfortabel

Het AeroMoov inlegmatje heeft nog een voordeel: het houdt het zitvlak van de buggy als nieuw. Het inlegmatje is dus ook een ideaal middel ter bescherming van je buggy. Schaf vandaag nog een AeroMoov buggy accessoire aan. Je plaatst je bestelling heel gemakkelijk online via onze webshop. De matjes passen in de meeste buggy’s.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    AeroMoov Buggy Air Layer

    Met het AeroMoov Buggy Air Layer zal je kindje aangenaam zitten in de buggy. Het inlegmatje beschikt over een luchtdoorlatende 3D-technologie dat voor constante luchtcirculatie zorgt. Het matje past in de meeste buggy's en kan gewassen worden in de wasmachine.
    29,95
1 Resultaten
Trustpilot