boxkleed, boxkleed baby

Babypark buggy accessoires

Jouw Babypark buggy maak je helemaal compleet met bijpassende accessoires. Een regenhoes beschermt je kindje tegen regen en wind. Met dit soort accessoires profiteer je optimaal van je buggy, op elk moment van de dag, in elk seizoen.

Lees meer...

Handig en comfortabel

Gaat het regenen, dan leg je een regenhoes over de buggy of de wandelwagen heen. Zo zit je kindje lekker beschut tegen de regen en de wind. Ondertussen geniet je kindje nog steeds het van het prachtige uitzicht. Vanachter het transparante regenhoes kijkt je kindje de wijde wereld in.

Universeel bruikbaar

Sommige Babypark buggy accessoires passen het beste bij een driewieler, andere bij een vierwieler of een shopper. Kies de accessoire uit die het beste past bij jouw buggy. Niet elke Babypark buggy accessoire is uitsluitend bedoeld voor een Babypark buggy. Veel accessoires zijn universeel bruikbaar en passen dus ook op de meeste buggy’s en wandelwagens van andere merken. Lees voor meer informatie de uitgebreide productbeschrijving bij de desbetreffende Babypark buggy accessoire.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Universele Regenhoes Voor Buggy

  Deze Universele Regenhoes past over vrijwel alle paraplu buggy's. Met dit handige regenscherm bescherm je je kind tegen regen, wind en kou. De regenhoes is eenvoudig over de buggy te bevestigen.
  9,95
 • Quick view

  Universele Regenhoes Voor Zitting Kinderwagen

  Deze Universele Regenhoes past over vrijwel alle zittingen van kinderwagens. Met dit handige regenscherm bescherm je je kind tegen regen, wind en kou. De regenhoes is eenvoudig over de zitting te bevestigen.
  9,95
2 Resultaten
Trustpilot