boxkleed, boxkleed baby

E-Leon buggy accessoires

Als één buggy accessoire handig is om te hebben, is het wel het E-Leon wiegsysteem. Met deze buggy accessoire van E-Leon laat je de buggy automatisch bewegen, zodat je kindje heerlijk in slaap dommelt. Je hoeft dus niet steeds zelf de buggy heen en weer te bewegen. Je bedient het E-Leon wiegsysteem door middel van een speciale E-Leon app op je smartphone. Je kiest zelf welk wiegprogramma je in gang wilt zetten. Het E-Leon wiegsysteem heeft drie wiegprogramma’s.

Lees meer...

Hoe een automatische buggy wieger van E-Leon werkt

Om de automatische buggy wieger van E-Leon te gebruiken, plaats je het E-Leon wiegsysteem onder de wielen van de buggy. De breedte van het E-Leon wiegsysteem is verstelbaar. Hierdoor is deze voor vrijwel elke buggy passend te maken. Via de app bedien je het wiegsysteem op afstand. Ondertussen houd jij je gewoon met je eigen werk bezig. Wil je stoppen met wiegen of een ander programma kiezen, dan doe je dit gewoon op afstand. Het E-Leon wiegsysteem is lekker compact, waardoor je deze met gemak overal mee naartoe neemt.

Over E-Leon

Als je kindje maar niet in slaap komt en onrustig is, doet wiegen wonderen. Maar je bent zelf nu eenmaal niet in de gelegenheid om constant te wiegen, hoeveel je ook van je kindje houdt. Dit deed de ontwerpers van E-Leon zoeken naar een alternatieve oplossing: het E-Leon wiegsysteem. Het E-Leon wiegsysteem is innovatief en uniek. Deze buggy accessoire van E-Leon is dan ook een echte aanrader voor elke ouder of verzorger van een baby die graag gewiegd wil worden. Wacht niet langer en bestel het E-Leon wiegsysteem vandaag nog online via onze webshop. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    E-Leon Wiegsysteem

    Het E-Leon Wiegsysteem wiegt de kinderwagen automatisch heen en weer om je kindje heerlijk tot rust te laten komen. Het systeem wordt met de app bedient en je hebt keuze uit 3 verschillende wiegprogramma's.

    229,99

    99,-

1 Resultaten
Trustpilot