Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Buggy Accessoires

Eve Kids buggy accessoires

De Eve Kids buggy accessoires zijn een handige aanvulling op jouw buggy. Op deze pagina vind je ons actuele assortiment. De artikelen van Eve Kids zijn verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleuren die perfect te combineren zijn met jouw buggy. Alle Eve Kids artikelen zijn online te bestellen en het grootste gedeelte van het assortiment is ook verkrijgbaar in onze megastores. Alle online bestellingen worden vanaf 20 euro gratis bij jou thuis bezorgd op een moment dat het jou handig uitkomt.

Lees meer...

Eve Kids meerijdplankje

Het bekendste artikel uit de collectie van Eve Kids is het meerijdplankje. Dit meerijdplankje is universeel zodat hij achter de meeste kinderwagens en buggy's te bevestigen is. Echter zijn er maar weinig buggy's geschikt voor een meerijdplankje. Dat komt omdat het frame van een buggy zeer licht gewicht is en gemaakt en getest is op het gewicht van één kindje. Wanneer je een meerijdplankje bevestigd wordt het frame van de buggy extreem belast. Twijfel je of jouw buggy geschikt is voor een Eve Kids meerijdplankje? Neem dan contact met ons op via WhatsApp of vragen@babypark.nl voor passend advies. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze megastores.

Over Eve Kids buggy accessoires

Eve Kids heeft als doel om mooie, functionele artikelen te maken die het leven van ouders een stukje makkelijker maken. Fijn om te weten: alle innovatieve Eve Kids artikelen worden op een verantwoorde manier geproduceerd. Zo kun jij met een gerust hart met je kindje(s) op pad!

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
  • EVE Kids Kid-Sit Solid Meerijdplankje Black
    119,95 Adviesprijs 0,-
  • EVE Kids Kid-Sit Stone Meerijdplankje Grey
    109,95 Adviesprijs 0,-
  • EVE Kids Loopie
    9,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader