boxkleed, boxkleed baby

Lascal accessoires online op Babypark.nl

 

Het merk Lascal

Lascal is een Zweeds bedrijf dat diverse soorten producten voor kinderen ontwerpt en produceert. Onderdeel van het kleine, maar kwalitatief hoogwaardige assortiment van Lascal zijn onder andere veiligheidshekjes, meerijdplankjes en draagzakken. Alle producten van Lascal ondergaan diverse kwaliteitstests om er zeker van te zijn dat ze allemaal voldoen aan de eisen die je als ouder eraan stelt. Dit zorgt er tevens voor dat je zonder zorgen je kindje in de buurt kunt laten van deze praktische producten.

Lees meer...

 

Lascal bugy accessoires kopen

Om jou ook mee te kunnen laten genieten van de praktische en mooie producten van Lascal, hebben we diverse accessoires van Lascal in de aanbieding in onze webshop. Ook in onze winkels kan je verschillende spullen van dit merk vinden. Zo hebben we het handige platform in ons assortiment dat je aan je buggy of kinderwagen kunt bevestigen, zodat je vermoeide kindje gemakkelijk hierop kan staan en mee kan 'liften'. Dit is uitermate praktisch, omdat je dan immers geen vermoeide kleuter meer naast je hebt lopen wanneer je in de buggy of kinderwagen al een ander kindje hebt liggen of zitten. Zo zijn al je kinderen blij!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Lascal Extender Kit BuggyBoard Maxi / Mini

    De Lascal Extender Kit BuggyBoard Maxi / Mini is een handige accessoire om de BuggyBoard achter verschillende kinderwagens te monteren. De set bestaat uit twee verlengstukken die 6cm extra lengte geven.
    14,95
1 Resultaten
Trustpilot