boxkleed, boxkleed baby

Nijntje buggy accessoires online op Babypark.nl

 

Nijntje

Het alom bekende merk Nijntje ontwerpt en vervaardigt tal van baby-, peuter- en kleuterproducten. Zowel servies als knuffels als boekjes vormen een onderdeel van de zeer brede collectie van dit merk dat al ontzettend lang bestaat. De ruime ervaring van Nijntje komt duidelijk terug in de producten die dit merk produceert. Voor ieder kind bieden de spulletjes van Nijntje troost en comfort in moeilijke tijden en een fijn vriendje op alle fijne, speelse momenten.

Lees meer...

 

Nijntje accessoires kopen in de webshop van Babypark

In onze webshop hebben wij vele producten opgenomen. Onder andere hebben wij de diverse accessoires van Nijntje in de aanbieding. Ontzettend veel spulletjes maken hier deel van uit en ze hebben alle een ander doel. Zo zijn er producten die van pas komen bij het eten en juist spulletjes die fijn zijn voor bij het spelen of slapen.

 

Ook wanneer je op pad gaat met je kleine zijn er voldoende buggy accessoires van Nijntje te vinden die van pas kunnen komen. Wat dacht je van een zacht dekentje voor in de buggy of kinderwagen? Of een van de knuffels van Nijntje om je kindje gezelschap te houden? Kijk gauw rond wat we je momenteel van Nijntje te bieden hebben.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Nijntje Green Knit Buggyboekje

  Het schattige Nijntje Green Knit Buggyboekje houdt je kindje lekker bezig onderweg. Het boekje is voorzien van kleurtjes, figuurtjes en een spiegeltje. Verder is het boekje gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  10,95

  6,95

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Buggyboekje Pink

  Met dit leuke Nijntje Baby Rib Buggyboekje Pink hoeft je kindje zich niet meer te vervelen in de buggy! Het buggyboekje is voorzien van activiteiten die je kindje extra zullen uitdagen. Door middel van een clip te bevestigen aan de buggy.

  10,95

  7,31

2 Resultaten
Trustpilot