Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Buggy Accessoires

Buggy Accessoires

Nuna buggy accessoires in de aanbieding bij Babypark

 

Nuna

Bij Nuna staat het ontwerpen van praktische én tegelijkertijd modieuze babyproducten centraal. Een bekend onderdeel van hun collectie vormt bijvoorbeeld de op bijzondere wijze vormgegeven babystoel, die anders is dan alle andere stoelen en daarom nou juist zo leuk is. De producten van Nuna zijn inventief en derhalve origineel, maar tegelijkertijd ontzettend handig en fijn in gebruik. Ook allerlei soorten kinderwagens en buggy's maken deel uit van het bijzondere assortiment van Nuna, alsmede accessoires die daarbij van pas komen.

Lees meer...

 

Nuna buggy accessoires

Ook allerlei accessoires van Nuna kun je bij ons kopen, die alle handig van pas zullen komen als aanvulling op je kinderwagen of buggy. Een voorbeeld hiervan vormen de insectennetten, regenschermen en voetenzakken die Nuna ontwerpt. Hiermee ben je op allerlei soorten weersomstandigheden optimaal voorbereid.

 

Wanneer je kindje het koud krijgt, kan je hem of haar lekker toedekken met een voetenzak in een kleur die jij wilt. Door het grote assortiment heb je wat dit betreft een ruime keuze. En heb je last van vliegen of regen, dan gebruik je fijn het insectennet of regenscherm. Eenvoudig mee te nemen en van grote toegevoegde waarde.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader