Qtus buggy accessoires

Vul jouw Qtus buggy aan met praktische Qtus buggy accessoires. Sommige accessoires maken het vervoeren van je kindje zoveel gemakkelijker dat deze echt aan te raden zijn. Andere buggy accessoires van Qtus zijn gewoonweg onmisbaar. Zonder Qtus adapters is het bijvoorbeeld niet mogelijk om een Qtus autostoeltje op het frame te bevestigen. Kijk op deze pagina welke Qtus buggy accessoires jij heel goed kunt gebruiken!

Lees meer...

Beschermende Qtus buggy accessoire

Dankzij een Qtus regenscherm, blijft je kindje in de buggy tijdens een regenbui droog. Van een Qtus regenscherm heb je veel gemak. Het kan regelmatig voorkomen dat je in een regenbui terechtkomt, en dan is zo’n Qtus buggy accessoire heel fijn om te hebben. Ook een Qtus muskietennet is een aanrader. Als je kindje op bepaalde plekken veel last heeft van ongedierte als muggen, vliegen of wespen is een Qtus regenscherm een eenvoudig middel om deze insecten bij je kindje uit de buurt te houden.

Over Qtus

Qtus is een bekend merk van kinderwagens en buggy’s. Inmiddels vervoeren ouders wereldwijd hun kinderen in een Qtus buggy of kinderwagen. Qtus buggy’s en kinderwagens zijn geïnspireerd door de Duitse Bauhaus-stijl. Dat betekent dat de buggy’s een eenvoudig, functioneel ontwerp hebben. Gebruiksgemak, comfort en functionaliteit staan op nummer één. Veel Qtus buggy’s kunnen eenvoudig aangevuld worden met een tweede zitje voor het vervoer van een tweede kind. Vaak is het mogelijk om zowel een tweeling als twee kinderen van verschillende leeftijden in een Qtus buggy te vervoeren. Qtus buggy’s zijn ontworpen in samenwerking met wereldberoemde illustratoren, kunstenaars en ontwerpers. Op onze webshop tref je naast buggy accessoires van Qtus ook buggy’s en kinderwagens van Qtus aan. Het is de moeite waard om ook eens ons complete assortiment van Qtus te bekijken! Jouw gewenste Qtus buggy accessoires bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Wij doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis af te leveren.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Qtus Lark Autostoel Adapters Black

  De Qtus Lark Autostoel Adapters Black maken het mogelijk om een baby autostoeltje te bevestigen op het frame van de Qtus Lark buggy. Een echte musthave accessoire voor je Qtus Lark buggy!
  30,-
 • Quick view

  Qtus Cupholder

  De Qtus Cupholder is een handig accessoire voor de Qtus kinderwagen. Verder is de cupholder gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te bevestigen en los te maken. Voorzien van een stijlvol design.
  15,-
 • Quick view

  Qtus Lark Regenscherm Buggy Transparant

  Het Qtus Lark Regenscherm Buggy Transparant is geschikt voor de Qtus Lark buggy en gemakkelijk op de buggy te bevestigen en te verwijderen. Zo is je kindje in de buggy goed beschermd tegen weer en wind.
  20,-
 • Quick view

  Qtus Lark Muskietennet Grey

  Het Qtus Lark Muskietennet Grey beschermt je kindje tegen muggen, wespen, vliegen en andere insecten. Vooral in het voorjaar en in de zomer is dit muskietennet aan te bevelen voor de Qtus Lark buggy.
  15,-
4 Resultaten
Trustpilot