Grote speelmat Tiny Love

Op deze pagina vind je onze collectie grote speelmatten van Tiny Love. Deze speelmatten zijn soms verkrijgbaar mét speelboog. Vooral als je kindje nog klein is, valt een grote speelmat met speelboog vaak erg in de smaak. Aan de speelboog hangen leuke speeltjes waar je kindje naar kan pakken. Dat is ook goed voor het ontwikkelen van de zintuigen en motorische vaardigheden.

Lees meer...

Een kleurrijke grote speelmat van Tiny Love

Grote Speelmatten van Tiny Love zien er meestal heel kleurrijk uit. Kinderen houden van kleur. Juist kleine kinderen kunnen hele sprekende kleuren vaak beter onderscheiden. Tiny Love speelmatten zijn bedrukt met vrolijke prints. Een grote speelmat van Tiny Love is leuk om neer te leggen in de tuin of bijvoorbeeld in de woonkamer. Op het kleed kan je kindje heerlijk spelen en de wereld om hem heen ontdekken. Veel Tiny Love speelmatten zijn ook te gebruiken als boxkleed.

Over Tiny Love

Tiny Love is een internationaal bedrijf voor babyproducten die de groei en ontwikkeling van je kindje stimuleren. Tiny Love speelgoed is niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam. In de loop van de tijd is het speelgoed van Tiny Love al meerdere keren bekroond met awards. Het bedrijf Tiny Love is opgericht in 1991. Het doel was en is om producten te maken die de ontwikkeling van baby's vanaf de geboorte ondersteunen en slimme oplossingen bieden voor de echte behoeften van ouders. Tegenwoordig zijn Tiny Love speelgoed en andere producten verkrijgbaar in meer dan vijftig landen wereldwijd. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een leuke en comfortabele grote speelmat van Tiny Love online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de speelmat zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Tiny Love Super Mat Meadow

  De Tiny Love Meadow Days Super Mat Speelmat biedt je kindje urenlang speelplezier dankzij de vele mogelijkheden. De speelmat is opvouwbaar en kan worden gewassen in de wasmachine.

  49,95

  31,96

 • Quick view

  Tiny Love Magical Tales Speelkleed

  Het Tiny Love Magical Tales Speelkleed is een zacht kleed waarop je kindje lekker kan spelen en kruipen. Op het kleed zijn verschillende figuurtjes afgebeeld en wordt geleverd met speeltjes aan het kleed.

  49,95

  39,81

2 Resultaten
Trustpilot