Grote speelmat Little Dutch

Een grote speelmat is ideaal om te gebruiken in de woonkamer of bijvoorbeeld in de tuin. Op een grote speelmat van Little Dutch kan je kindje heerlijk spelen en al kruipend de omgeving ontdekken. Een grote speelmat van Little Dutch ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook heel comfortabel voor je kindje. Elke speelmat is van heerlijk zacht materiaal gemaakt. Op deze pagina vind je onze collectie grote speelmatten van Little Dutch. Deze speelmatten zien er allemaal heel stijlvol uit. Kijk snel verder welke Little Dutch speelmat heel leuk zou zijn voor je kindje. Een Little Dutch speelmat is ook leuk om weg te geven als kraamcadeau.

Lees meer...

Little Dutch speelmat met speelboog

Van Little Dutch is meestal ook een speelmat met speelboog verkrijgbaar. Aan de speelboog hangen vrolijke speeltjes waar je kindje naar kan grijpen. Een Little Dutch speelmat is leuk in de eerste fase, als je kindje wel al oog krijgt voor de omgeving, maar nog niet kan kruipen.

Over Little Dutch

Little Dutch is een echt Hollands merk van producten voor je baby. Het assortiment van Little Dutch is veelzijdig: van zacht textiel en leerzaam speelgoed tot mooie accessoires voor de inrichting van de baby- of kinderkamer. Al deze items zijn gemaakt naar echt, Hollands design. Voor het team achter Little Dutch is kwaliteit net zo belangrijk als design. De producten worden met grote zorg gemaakt en uitvoerig getest. Ook veiligheid is natuurlijk heel belangrijk! Het team achter Little Dutch wil dat de producten een waardevolle toevoeging zijn voor opgroeiende kinderen en hun ouders. Zij willen ouders en kinderen ondersteunen met inspirerende, liefdevolle items die een lach toveren op het gezichtje van je kindje. Grote speelmatten van Little Dutch en andere producten van Little Dutch zijn vaak versierd met mooie details. Elke nieuwe collectie valt weer onder een ander thema. Het is leuk om meerdere items van hetzelfde thema te kopen, zodat alles mooi matcht.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Speelkleed Met Boog

  Op het Little Dutch Ocean Speelkleed Met Boog kan je kindje heerlijk spelen! Het speelkleed is inclusief twee bogen en speeltjes. Door te spelen ontwikkelt je kindje de zintuigen en motorische vaardigheden.
 • Quick view

  Little Dutch Dot Pure Vloerkleed 120 x 170 cm

  Met het Little Dutch Dot Pure Vloerkleed 120 x 170 cm vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk en snel op! Het vloerkleed is voorzien van een vrolijk ontwerp dat je leuk kan combineren met andere items.
  129,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure & Nature Vloerkleed Rainbow 80 x 130 cm

  Met het Little Dutch Pure & Nature Vloerkleed Rainbow 80 x 130 cm vrolijk je de kamer van je kindje gemakkelijk op! Het vloerkleed is voorzien van een vrolijk ontwerp dat je leuk kan combineren met andere items.
  59,95
3 Resultaten