Grote speelmat Yookidoo

Op deze pagina tref je onze collectie grote speelmatten van Yokidoo aan. Een grote speelmat van Yookidoo ziet er meestal heel vrolijk uit. Omdat baby’s houden van sprekende kleuren, zijn deze speelmatten heel bontgekleurd. Het materiaal van Yookidoo speelmatten voelt heel comfortabel aan. Verder zijn grote speelmatten van Yookidoo gemakkelijk op te vouwen en overal mee naartoe te nemen.

Lees meer...

Grote speelmat van Yookidoo met speelboog

Een grote speelmat van Yookidoo heeft meestal een speelboog. Een speelboog is leuk én leerzaam voor je kindje. Aan de speelboog hangen grappige speeltjes waar je kindje naar kan grijpen. Dit is goed voor het ontwikkelen van motorische vaardigheden en het stimuleren van de zintuigen van je kindje. Is je kindje wat ouder, dan haal je de speelboog eraf. Je kindje kan nu ook met ander speelgoed op de speelmat spelen.

Over Yokidoo

Naast Yookidoo speelmatten vind je op onze webshop ook Yookidoo speelgoed. Met Yookidoo speelgoed wordt een geheel nieuwe benadering van spelen en leren geïntroduceerd. De vrolijke speeltjes zijn interactief en innovatief. Bij het babyspeelgoed van Yookidoo draait alles om plezier, amusement, verkenning en ontdekking. Het merk Yookidoo komt voort uit de ontwerpstudio. Herhaaldelijk werden ontwerpen van Yookidoo bekroond omdat deze heel innovatief waren. Sommige producten werden onmiddellijk bestsellers wereldwijd. Het Yookidoo badspeelgoed dat ruim tien jaar geleden werd gelanceerd, was heel revolutionair. Ook andere ontwerpers werden erdoor geïnspireerd. Het badspeelgoed zou voortaan voorgoed veranderen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een mooie en comfortabele grote speelmat van Yookidoo online via onze webshop.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Yookidoo Gymotion Robo Playland Speelkleed

  Het Yookidoo Gymotion Robo Playland Speelkleed biedt allerlei manieren om de ontwikkeling van je kindje te stimuleren van 0-12 maanden. Bij het speelkleed worden diverse bijpassende accessoires meegeleverd.

  89,95

  84,95

 • Quick view

  Yookidoo Activity Playland Speelkleed

  De Yookidoo Activity Playland Speelkleedis voorzien van leuke activiteiten die je baby uitdagen. De auto die vanzelf rijdt is de eyecatcher van het speelkleed en houd je baby wel even zoet. Het is makkelijk op te vouwen tot een pakket zodat je het ook mee kan nemen.

  89,95

  81,49

 • Quick view

  Yookidoo Lay To Sit Up Play Speelkleed

  De Yookidoo Lay To Sit Up Play Speelkleed is voorzien van leuke activiteiten die je baby uitdagen en te gebruiken in drie fases. Het speelkleed is makkelijk op te vouwen tot een pakket zodat je het ook mee kan nemen.

  79,95

  61,94

3 Resultaten